EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Chinezii de la CRRC au livrat primul tren electric Romaniei, direct in Portul Constanta Chinezii de la CRRC au livrat primul tren electric Romaniei, direct in Portul Constanta Motivele pentru care romanii platesc cele mai mari dobanzi la credite din Uniunea Europeana Motivele pentru care romanii platesc cele mai mari dobanzi la credite din Uniunea Europeana Ajutorul militar american pentru Israel trimite un mesaj puternic dusmanilor, spune ministrul de externe Israel Katz Ajutorul militar american pentru Israel trimite un "mesaj puternic dusmanilor", spune ministrul de externe Israel Katz Imagine spectaculoasa cu un vulcan puternic care a erupt. Ce ar putea insemna acest lucru pentru vreme si clima | FOTO Imagine spectaculoasa cu un vulcan puternic care a erupt. Ce ar putea insemna acest lucru pentru vreme si clima | FOTO Ministerul Finantelor: Romania va avea parte de sprijin pentru consolidarea fiscala si cresterea investitiilor in infrastructura Ministerul Finantelor: Romania va avea parte de sprijin pentru consolidarea fiscala si cresterea investitiilor in infrastructura Un atac rusesc a ranit sase persoane in orasul ucrainean Harkov Un atac rusesc a ranit sase persoane in orasul ucrainean Harkov Rusia afirma ca exercitiile NATO din Finlanda au un caracter provocator si este pregatita sa ia toare masurile Rusia afirma ca exercitiile NATO din Finlanda "au un caracter provocator" si este pregatita sa ia toare masurile Creditarea privata a crescut in martie 2024 cu 4,7%, la 387 miliarde lei. Imprumuturile in lei ale populatiei si companiilor au crescut cu 6,4%, in timp ce creditele in valuta ale populatiei s-au redus cu 15% Creditarea privata a crescut in martie 2024 cu 4,7%, la 387 miliarde lei. Imprumuturile in lei ale populatiei si companiilor au crescut cu 6,4%, in timp ce creditele in valuta ale populatiei s-au redus cu 15% Piedone: Eu nu ma retrag Piedone: "Eu nu ma retrag" Britanicii cer ca tinta NATO pentru cheltuieli sa creasca din cauza lumii mai periculoase Britanicii cer ca tinta NATO pentru cheltuieli sa creasca din cauza lumii mai periculoase Legendarul Jean-Michel Jarre este primul pasager care a calatorit cu masina zburatoare KleinVision Legendarul Jean-Michel Jarre este primul pasager care a calatorit cu masina zburatoare KleinVision Cozonac de post. Retete simple si gustoase Cozonac de post. Retete simple si gustoase (P) 10 sfaturi cand iti cumperi o centrala pe gaz (P) 10 sfaturi cand iti cumperi o centrala pe gaz Sepsi - FCSB » Florinel Coman, vesti bune pentru Edi Iordanescu: Nu am vrut sa risc. Este ceva minor, am resimtit o durere in zona inghinala, probabil o contractura Sepsi - FCSB » Florinel Coman, vesti bune pentru Edi Iordanescu: "Nu am vrut sa risc. Este ceva minor, am resimtit o durere in zona inghinala, probabil o contractura" BVB, operatorul pietei locale de capital, va distribui actionarilor dividende de 12,5 mil. lei BVB, operatorul pietei locale de capital, va distribui actionarilor dividende de 12,5 mil. lei

Articole

Stiri locale




Tamplar din Gorj retinut pentru o evaziune fiscala de peste 700.000 de lei

publicat 2024-03-05 18:30:01 (Adevarul)
Tamplar din Gorj retinut pentru o evaziune fiscala de peste 700.000 de lei Un om de afaceri din judetul Gorj a fost retinut de procurori sub acuzatia de evaziune fiscala, in urma perchezitiilor care au avut loc in dimineata zilei de marti, 5 martie 2024. ...continuare.

Solutia gasita de un edil din Gorj pentru a creste incasarile la bugetul local: taxe si impozite platite la birtul din sat

publicat 2024-03-05 17:15:04 (Adevarul)
Solutia gasita de un edil din Gorj pentru a creste incasarile la bugetul local: taxe si impozite platite la birtul din sat De cativa ani, in comuna gorjeana Danesti, impozitele sunt incasate la birturile si la magazinele din satele apartinatoare. Localnicii s-au obisnuit sa isi plateasca in acest fel darile la stat, iar autoritatile sunt foarte multumite ca incasarile ating niveluri record. ...continuare.

Zeci de perchezitii in mai multe judete intr-un dosar de obtinere ilegala de fonduri

publicat 2024-03-05 09:00:09 (Mediafax)
Zeci de perchezitii in mai multe judete intr-un dosar de obtinere ilegala de fonduri "La datele de 4 si 5 martie a.c., politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Dambovita si ai inspectoratele de politie judetene Prahova si Sibiu, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Dambovita, au efectuat 66 de perchezitii domiciliare, in judetele Sibiu (27), Hunedoara (2), Bihor (2), Timis (1), Botosani (2), Caras (1), Bihor (9), Brasov (2), Gorj (1) Dolj (1), Mures (3), Alba (1), Mehedinti (2), Giurgiu (1), Bacau (1), Arges (1), Galati... ...continuare.

A plecat din SUA ca sa fie langa iubita lui, la Ticleni. Ce ar putea sta in calea casatoriei lor

publicat 2024-03-04 21:45:08 (Click)
A plecat din SUA ca sa fie langa iubita lui, la Ticleni. Ce ar putea sta in calea casatoriei lor Poveste de dragoste ca in filme intr-un mic oras din Gorj! Un american s-a mutat in Romania, intr-un mic oras din judetul Gorj, din dragoste pentru o romanca pe care a cunoscut-o pe Internet, informeaza adevarul.ro. ...continuare.

Un barbat si-a omorat fratele cu un tarnacop dupa ce au baut mai multe pahare cu alcool impreuna

publicat 2024-03-04 17:30:14 (ProTV)
Un barbat si-a omorat fratele cu un tarnacop dupa ce au baut mai multe pahare cu alcool impreuna Un barbat din Gorj a ajuns în arest, dupa ce si-a ucis propriul frate. Sâmbata seara, când cei doi se aflau acasa, au baut împreuna mai multe pahare cu alcool. ...continuare.

Crima intre frati in Gorj. A fost lovit in cap cu un tarnacop, chiar de fratele sau, dupa ce au baut impreuna

publicat 2024-03-04 12:30:02 (Adevarul)
Crima intre frati in Gorj. A fost lovit in cap cu un tarnacop, chiar de fratele sau, dupa ce au baut impreuna Un barbat din comuna Licurici, judetul Gorj, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru ca si-a ucis fratele cu un topor, dupa ce a consumat impreuna cu acesta bauturi alcoolice. ...continuare.

30 de mandate de perchezitie intr-un dosar de inselaciune si fals in inscrisuri

publicat 2024-03-04 11:45:19 (Puterea)
30 de mandate de perchezitie intr-un dosar de inselaciune si fals in inscrisuri Politistii IPJ Prahova-Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice au descins la mai multe persoane fizice dar si la sediile si punctele de lucru ale unor persoane juridice, din judetele Sibiu, Timis, Constanta, Bucuresti, Bistrita-Nasaud, Caras-Severin, Bihor, Cluj, Hunedoara si Gorj. 30 de mandate de perchezitie Descinderile au loc la scurt timp dupa ce, a aparut […]The post 30 de mandate de perchezitie intr-un dosar de inselaciune si fals in inscrisuri appeared first on... ...continuare.

Un barbat din Gorj si-a ucis fratele cu un tarnacop. Individul a fost arestat preventiv

publicat 2024-03-04 11:15:09 (ProTV)
Un barbat din Gorj si-a ucis fratele cu un tarnacop. Individul a fost arestat preventiv Un barbat din Gorj a fost arestat preventiv pentru 30 de zile dupa ce si-a ucis fratele cu un târnacop. Victima a fost lovita violent în zona capului. ...continuare.

Zeci de perchezitii in Bucuresti si in noua judete, intr-un dosar privind obtinerea ilegala de ajutor de minimis, prejudiciul fiind de aproape 1,5 milioane de lei

publicat 2024-03-04 11:00:11 (Money.ro)
Zeci de perchezitii in Bucuresti si in noua judete, intr-un dosar privind obtinerea ilegala de ajutor de minimis, prejudiciul fiind de aproape 1,5 milioane de lei "In aceasta dimineata, politistii Inspectoratului Judetean de Politie Prahova -Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice au pus in executare 30 de mandate de perchezitie domiciliara, la adresele unor persoane fizice, precum si la sediile si punctele de lucru ale unor persoane juridice, din judetele Sibiu, Timis, Constanta, Bucuresti, Bistrita-Nasaud, Caras-Severin, Bihor, Cluj, Hunedoara si Gorj.  In fapt, in perioada 2018-2020, mai multe societati comerciale ar fi solicitat si... ...continuare.

Americanul care s-a mutat in Romania din dragoste pentru o gorjeanca. Casatoria, la un pas sa fie blocata de birocratie

publicat 2024-03-04 05:15:02 (Adevarul)
Americanul care s-a mutat in Romania din dragoste pentru o gorjeanca. Casatoria, la un pas sa fie blocata de birocratie Un american s-a mutat in Romania, intr-un mic oras din judetul Gorj, din dragoste pentru o romanca pe care a cunoscut pe Internet. Acum, cei doi doi formeaza o familie, iar Michael Bush este captivat de Romania ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.