EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cati bani primeste un roman dupa ce statul i-a luat casa si gradina ca sa faca autostrada

publicat 2024-02-19 21:30:03 (Antena3)
Cati bani primeste un roman dupa ce statul i-a luat casa si gradina ca sa faca autostrada In comuna Perisani din judetul Valcea, autostrada Pitesti-Sibiu aduce drame pentru zeci de familii, ale caror locuinte si terenuri agricole sunt pe cale sa fie absorbite de dezvoltarea infrastructurii. Suma primita de un roman dupa ce statul i-a luat casa si gradina ca sa faca autostrada. ...continuare.

Recompensa de 10.000 euro in dosarul "Elodia de Valcea". Noi date in cazul barbatului disparut fara urma

publicat 2024-02-19 19:00:03 (Antena3)
Recompensa de 10.000 euro in dosarul Elodia de Valcea. Noi date in cazul barbatului disparut fara urma Copilul si fosta sotie a barbatului disparut din Valcea, pe care procurorii ii acuza ca l-au ucis si au scapat de cadavru, au cerut din nou sa li se ridice controlul judiciar. Judecatorii au respins solicitarile celor doi, in dosarul supranumit "Elodia de Valcea". Intre timp, anchetatorii au dispus efectuarea unor expertize psihiatrice dar si a unor analize comportamentale in ceea ce-i priveste pe cei doi. ...continuare.

Autostrada Sibiu-Pitesti. Zeci de familii se tem ca vor ramane pe drumuri. "Cum vor iesi din casa, pe burta?" Reactia CNAIR

publicat 2024-02-19 07:00:04 (Adevarul)
Autostrada Sibiu-Pitesti. Zeci de familii se tem ca vor ramane pe drumuri. Cum vor iesi din casa, pe burta? Reactia CNAIR Zeci de familii care au gospodarii pe traseul Autostrazii Sibiu-Pitesti, din Valcea, vor fi expropriate si despagubite, iar casele lor vor fi demolate. Oamenii se tem insa ca vor ramane pe drumuri si ca nu vor primi banii la timp, dar CNAIR spune ca intarzierile sunt cauzate de probleme in acte. ...continuare.

Accident cumplit la Ramnicu-Valcea: Un minor de 17 ani s-a rasturnat cu masina pe care o conducea. Baiatul se afla in stare grava

publicat 2024-02-18 21:30:08 (Jurnalul-National)
Accident cumplit la Ramnicu-Valcea: Un minor de 17 ani s-a rasturnat cu masina pe care o conducea. Baiatul se afla in stare grava O persoana a fost ranita grav in urma unui accident care a avut loc duminica in Ramnicu-Valcea. ...continuare.

Un adolescent de 17 ani a ajuns la spital dupa ce a intrat cu masina intr-un gard, apoi s-a rasturnat, in Ramnicu Valcea

publicat 2024-02-18 21:00:13 (ProTV)
Un adolescent de 17 ani a ajuns la spital dupa ce a intrat cu masina intr-un gard, apoi s-a rasturnat, in Ramnicu Valcea Un accident rutier a avut loc duminica, în Râmnicu Vâlcea, unde un adolescent de 17 ani a intrat cu masina într-un gard. ...continuare.

Nicolae Paun (Partida Romilor): Nu suntem roata de rezerva a baronilor locali PSD si PNL

publicat 2024-02-18 13:30:16 (Mediafax)
Nicolae Paun (Partida Romilor): Nu suntem roata de rezerva a baronilor locali PSD si PNL "Daca suntem impreuna la guvernare, am considerat ca e de bun augur sa continuam aceasta colaborare cu PSD si cu PNL, si sa candidam impreuna, pe liste comune, la alegerile locale si europarlamentare. In judetele din jumatate de tara ne-am inteles, in judetele din cealalta jumatate, nu. Atrag atentia liderilor PSD si PNL din Bucuresti, Ilfov, Alba, Brasov, Hunedoara, Caras Severin, Arges, Timisoara, Salaj, Bistrita Nasaud, Cluj, Neamt, Maramures, Botosani, Suceava, Constanta, Tulcea, Prahova,... ...continuare.

Statiunea din Romania pe care nu trebuie s-o ratezi in 2024. De ce a ajuns celebra in toata Europa

publicat 2024-02-17 17:00:04 (Click)
Statiunea din Romania pe care nu trebuie s-o ratezi in 2024. De ce a ajuns celebra in toata Europa Statiunea Calimanesti-Caciulata, din judetul Valcea, situata la 18 kilometri de Ramnicu Valcea, este propice pentru odihna si relaxare si pentru tratarea diferitelor boli. Apele izvoarelor sunt tamaduitoare, fiind recomandate pe vremuri chiar si lui Napolean al treilea. Izvoarele au fost premiate la ...continuare.

Localitatea care a dat nastere unui parc national si viitor geoparc UNESCO este statiune turistica VIDEO

publicat 2024-02-17 17:00:02 (Adevarul)
Localitatea care a dat nastere unui parc national si viitor geoparc UNESCO este statiune turistica VIDEO De vineri, 16 februarie 2024, comuna Costesti a devenit a patra statiune din "Oltenia de sub Munte" si a zecea din judetul Valcea. Este taramul bolovanilor uriasi cu forme fantastice si a nenumarate schituri si manastiri seculare. ...continuare.

Un cuplu din Valcea vindea online detergent si sampon contrafacute. Politistii au descoperit o adevarata fabrica, in timpul perchezitiilor

publicat 2024-02-15 20:30:11 (Libertatea)
Un cuplu din Valcea vindea online detergent si sampon contrafacute. Politistii au descoperit o adevarata fabrica, in timpul perchezitiilor Potrivit anchetatorilor, in perioada octombrie 2023 - februarie 2024,  ei doi soti de 33 si 26 de ani, din comuna Budesti, judetul Valcea, ar fi comercializat, prin intermediul internetului, detergent si produse de ingrijire purtand insemnele unor marci celebre, despre care exista suspiciunea ca sunt contrafacute, la preturi cu mult inferioare produselor originale, transmite IPJ […] ...continuare.

Strigoiul din Valcea. Femeie, dezgropata si injunghiata in inima de fratele ei: "O viseaza ca vine la el". Ce a patit preotul

publicat 2024-02-15 17:30:16 (ProTV)
Strigoiul din Valcea. Femeie, dezgropata si injunghiata in inima de fratele ei: O viseaza ca vine la el. Ce a patit preotul Un preot din Vâlcea a luptat 4 ani în instanta pentru a-si dovedi nevinovatia, dupa ce a fost implicat într-o poveste sinistra.   ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.