EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




O suceveanca a nascut, apoi si-a pus copilul in masina de spalat. Cum a iesit la iveala fapta femeii

publicat 2024-03-19 09:45:22 (ProTV)
O suceveanca a nascut, apoi si-a pus copilul in masina de spalat. Cum a iesit la iveala fapta femeii O femeie de 32 de ani din Vatra Dornei, judetul Suceava, si-a învelit nou-nascutul într-o patura, apoi l-a abandonat în masina de spalat, pe 14 martie. ...continuare.

Concurs de gropi in Suceava. Un activist il rasplateste pe cel care gaseste cea mai mare groapa din oras

publicat 2024-03-19 07:30:11 (ProTV)
Concurs de gropi in Suceava. Un activist il rasplateste pe cel care gaseste cea mai mare groapa din oras Se cauta cea mai mare groapa de pe strazile din municipiul Suceava. ...continuare.

Descoperire socanta in cabina unui camion gasit intr-un sant, pe marginea drumului. FOTO

publicat 2024-03-18 22:15:14 (ProTV)
Descoperire socanta in cabina unui camion gasit intr-un sant, pe marginea drumului. FOTO Un barbat în vârsta de 45 de ani a fost gasit mort într-un camion iesit în afara partii carosabile, pe raza localitatii Dorna Candrenilor, au anuntat, luni, reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Suceava. ...continuare.

Accident teribil in Suceava. Soferul a murit, dupa ce camionul pe care il conducea a iesit de pe sosea

publicat 2024-03-18 19:15:09 (Jurnalul-National)
Accident teribil in Suceava. Soferul a murit, dupa ce camionul pe care il conducea a iesit de pe sosea Un barbat de 45 de ani aflat la volanul unui camion a murit, luni, dupa ce autovehiculul a iesit in afara partii carosabile, intr-o localitate din judetul Suceava. ...continuare.

Nou-nascut abandonat intr-o masina de spalat. Pruncul a murit, lauza este anchetata de politisti

publicat 2024-03-18 17:45:02 (Adevarul)
Nou-nascut abandonat intr-o masina de spalat. Pruncul a murit, lauza este anchetata de politisti Politistii din Suceava ancheteaza o femeie de 32 de ani pentru pruncucidere. Femeia a mers la spital cu dureri dupa nastere, iar medicii au aflat ca aceasta isi abandonase copilul nou-nascut intr-o masina de spalat. ...continuare.

O femeie din Suceava si-a lasat copilul nou-nascut sa moara in masina de spalat | Politia a intervenit

publicat 2024-03-18 17:00:08 (Antena3)
O femeie din Suceava si-a lasat copilul nou-nascut sa moara in masina de spalat | Politia a intervenit O femeie de 32 de ani din Vatra Dornei si-a invelit bebelusul intr-o patura si l-a ascuns in masina de spalat. Pruncul s-a stins din viata pana la descoperirea lui. ...continuare.

Cea mai mare groapa din Suceava, concurs de fotografie pe facebook. "Prima gura de metrou din cartier"

publicat 2024-03-18 15:30:08 (Click)
Cea mai mare groapa din Suceava, concurs de fotografie pe facebook. Prima gura de metrou din cartier Sucevenii au fost provocati sa participe la un concurs inedit. Cea mai mare groapa pe care o intalnesc pe strazile din Suceava ...continuare.

Tanarul de 21 de ani din Suceava care a omorat in bataie un barbat si a ranit un altul a fost arestat preventiv

publicat 2024-03-18 13:30:28 (ProTV)
Tanarul de 21 de ani din Suceava care a omorat in bataie un barbat si a ranit un altul a fost arestat preventiv Un tânar de 21 de ani din Suceava a fost arestat preventiv pentru crima si tentativa de omor. Individul i-a lovit cu o ranga din fier pe doi barbati cu care se certase în fata unui bar. ...continuare.

Copil de 2 ani, dat disparut, cautat cu elicopterul

publicat 2024-03-18 09:15:13 (Jurnalul-National)
Copil de 2 ani, dat disparut, cautat cu elicopterul Un copil de 2 ani, dat disparut duminica de familie, este cautat de politisti si jandarmi din Botosani, Suceava si Bacau. La actiunile care au avut loc si in cursul noptii si care continua luni dimineata participa si un elicopter. ...continuare.

Cetatea de Scaun a Sucevei, o incursiune spectaculoasa in trecut. Ce sa nu ratezi daca ajungi aici

publicat 2024-03-17 16:30:10 (ProTV)
Cetatea de Scaun a Sucevei, o incursiune spectaculoasa in trecut. Ce sa nu ratezi daca ajungi aici Cetatea de Scaun a Sucevei este un complex fortificat medieval situat aflat în estul orasului Suceava. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.