EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Anuntul facut de sotul Oanei Radu, dupa zvonurile despartirii: "Prea mult o iubesc pe femeia asta"

publicat 2023-11-10 14:00:08 (Libertatea)
Anuntul facut de sotul Oanei Radu, dupa zvonurile despartirii: Prea mult o iubesc pe femeia asta Catalin Dobrescu, sotul Oanei Radu, a infirmat prin intermediul unor declaratii de dragoste despartirea de artista. In ultimele saptamani aparusera zvonuri ca cei doi nu mai formau un cuplu. Oana Radu este una dintre cele mai indragite artiste din Romania si a fost mereu in centrul atentiei. Cantareata a lansat recent o melodie de despartire, […] ...continuare.

Viktor Orban spune ca UE nu trebuie sa inceapa negocierile de aderare cu Ucraina: "Este pozitia clara a Ungariei"

publicat 2023-11-10 13:30:15 (Libertatea)
Viktor Orban spune ca UE nu trebuie sa inceapa negocierile de aderare cu Ucraina: Este pozitia clara a Ungariei Anuntul, facut vineri intr-un interviu acordat Kossuth Radio, vine la doua zile dupa ce Comisia UE a recomandat Consiliului European sa aprobe deschiderea negocierilor de aderare cu Ucraina, imediat ce Kievul indeplineste conditiile finale, scrie Reuters. UE nu trebuie sa inceapa discutiile de aderare cu Ucraina, a declarat vineri premierul Viktor Orban la radioul de […] ...continuare.

Viktor Orban spune ca in Budapesta vor fi create "mini-ghetouri Gaza", daca migrantii pe care el nu-i doreste vor fi trimisi in Ungaria

publicat 2023-11-10 13:30:15 (Libertatea)
Viktor Orban spune ca in Budapesta vor fi create mini-ghetouri Gaza, daca migrantii pe care el nu-i doreste vor fi trimisi in Ungaria In majoritatea zilelor de vineri, prim-ministrul Ungariei acorda un interviu la unul dintre posturile publice de radio. Pe 10 noiembrie, Viktor Orban a vorbit la Radio Kossuth despre dificultatile politice cu care se confrunta Ungaria, punand accent pe migratie, relateaza portalul maghiar de stiri Telex, care preia interviul. „Raportul recent al serviciului secret maghiar picteaza […] ...continuare.

Se inchide ultimul hotel din statiunea Voineasa, "perla turismului romanesc". Cine anunta apocalipsa

publicat 2023-11-10 13:15:07 (Libertatea)
Se inchide ultimul hotel din statiunea Voineasa, perla turismului romanesc. Cine anunta apocalipsa Statiunea Voineasa, situata la poalele Muntilor Capatanii, pe Valea Lotrului, in judetul Valcea, si-a inchis una dupa alta unitatile de cazare din 1989 incoace. Din „perla turismului romanesc”, aceasta risca sa devina o statiune a betoanelor parasite, dupa ce si ultimul hotel ramas in functiune, Lotru, se inchide. Administratorul acestuia, Blocul National Sindical (BNS), a […] ...continuare.

Inflatia pentru finalul acestui an, prognozata la 7,5%. Cat va fi anul viitor, potrivit estimarilor BNR

publicat 2023-11-10 13:15:07 (Libertatea)
Inflatia pentru finalul acestui an, prognozata la 7,5%. Cat va fi anul viitor, potrivit estimarilor BNR Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a anuntat vineri, 10 noiembrie, ca Banca Nationala a Romaniei a mentinut la 7,5% prognoza de inflatie pentru finalul acestui an, iar pentru finalul lui 2024 se estimeaza o rata a inflatiei de 4,8%, o usoara crestere fata de previziunile de acum trei luni. BNR estima in august o inflatie de […] ...continuare.

Cleopatra Stratan si Edward Sanda au lansat piesa "Cu pistolul la tampla", dupa experienta traumatizanta de la America Express: "Am trait clipe terifiante in Columbia"

publicat 2023-11-10 13:00:08 (Libertatea)
Cleopatra Stratan si Edward Sanda au lansat piesa Cu pistolul la tampla, dupa experienta traumatizanta de la America Express: Am trait clipe terifiante in Columbia Cleopatra Stratan si Edward Sanda au lansat piesa „Cu pistolul la tampla”, dupa ce au trait o experienta traumatizanta in timpul show-ului America Express. Cuplul si echipa de filmare au fost amenintati cu arma in Columbia. Dupa experienta „America Express”, Edward Sanda si Cleopatra Stratan continua calatoria muzicala si colaboreaza din nou pentru un single […] ...continuare.

Anuntul facut de Diana Dumitrescu dupa 5 ani de casnicie cu Alin Boroi. "Eu si sotul meu nu dormim in acelasi pat"

publicat 2023-11-10 12:30:08 (Libertatea)
Anuntul facut de Diana Dumitrescu dupa 5 ani de casnicie cu Alin Boroi. Eu si sotul meu nu dormim in acelasi pat Diana Dumitrescu, in varsta de 40 de ani, si Alin Boroi s-au casatorit an 2018 si au impreuna un baiat, pe Carol, in varsta de 4 ani. Actrita a vorbit despre familia ei si a recunoscut ca a ajuns sa doarma separat de sotul ei. „Problema a fost ca in momentul in care Carlo a […] ...continuare.

Patru romani, "Banda Mercedesurilor Albe", terorizeaza de o saptamana mai multe orase italiene, fara sa le pese ca sunt filmati. VIDEO

publicat 2023-11-10 12:30:08 (Libertatea)
Patru romani, Banda Mercedesurilor Albe, terorizeaza de o saptamana mai multe orase italiene, fara sa le pese ca sunt filmati. VIDEO De mai bine de o saptamana, indiferent de sistemele de supraveghere video, patru romani intra in apartamente si case si dau spargeri, fara sa le pese ca sunt filmati. Locuitorii mai multor orase italiene sunt terorizati de si politia cere ajutor pentru a-i prinde pe cei patru, scrie cotidianul local Qui Cosenza. E vorba despre […] ...continuare.

Oligarhul pro-rus Ilan Sor a parasit Israelul. "Identificarea zborului si destinatia sunt necunoscute”, spune seful Interpol din Republica Moldova

publicat 2023-11-10 12:30:08 (Libertatea)
Oligarhul pro-rus Ilan Sor a parasit Israelul. Identificarea zborului si destinatia sunt necunoscute”, spune seful Interpol din Republica Moldova Ilan Sor, condamnat la 15 ani de inchisoare in Republica Moldova in dosarul „furtului miliardului”, a plecat din Israel in urma cu cateva zile, a confirmat Viorel Tentiu, seful biroului Interpol de la Chisinau, relateaza TVR Moldova si agentia Reuters, citata de News.ro. Oligarul pro-rus de originie israeliana a plecat din Israel la bordul unui […] ...continuare.

Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 11 – 17 noiembrie 2023. Luna Noua in Scorpion | VIDEO URANISSIMA

publicat 2023-11-10 12:15:08 (Libertatea)
Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 11 – 17 noiembrie 2023. Luna Noua in Scorpion | VIDEO URANISSIMA Horoscop Urania saptamanal. Aflati care sunt previziunile astrale pentru saptamana 11 – 17 noiembrie 2023 si previziuni detaliate pentru fiecare zodie. In fiecare vineri, Urania iti spune de ce trebuie sa te feresti in saptamana care urmeaza, ce probleme medicale pot sa apara si ce sanse ai sa te imbogatesti. Horoscop saptamanal Berbec - 11 […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.