EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Accident teribil in Teleorman. O femeie a murit dupa ce masina in care se afla a fost spulberata de tren. Video

publicat 2023-10-27 03:15:08 (Money.ro)
Accident teribil in Teleorman. O femeie a murit dupa ce masina in care se afla a fost spulberata de tren. Video Tragedie pe calea ferata, in Teleorman. O femeie a murit, dupa ce masina sa a fost spulberata de tren. In varsta de 75 de ani, victima nu a avut nicio sansa de supravietuire. Accident tragic in Teleorman: o femeie a murit dupa ce masina ei a fost lovita de tren Accidentul din judetul Teleorman, produs […] ...continuare.

Si-a gasit sfarsitul pe calea ferata. O femeie a murit dupa ce masina in care se afla a fost lovita de tren, in Teleorman

publicat 2023-10-26 23:15:13 (ProTV)
Si-a gasit sfarsitul pe calea ferata. O femeie a murit dupa ce masina in care se afla a fost lovita de tren, in Teleorman O femeie a murit, joi seara, dupa ce masina în care se afla a fost lovita de un tren marfar care transporta cereale, informeaza ISU Teleorman. ...continuare.

Ultima ora: Accident mortal in Teleorman! O femeie a murit, dupa ce masina in care se afla a fost spulberata de tren

publicat 2023-10-26 23:15:12 (Money.ro)
Ultima ora: Accident mortal in Teleorman! O femeie a murit, dupa ce masina in care se afla a fost spulberata de tren Un accident mortal a avut loc, joi seara, in comuna Peretu, judetul Teleorman, dupa ce o masina a fost spulberata de tren. Accidentul s-a produs intre un autoturism si un tren marfar al GFR (Grup Feroviar Roman), in zona barierei dintre Peretu si Plosca. Din primele informatii, femeia care se afla in autoturism nu s-a […] ...continuare.

O soferita a murit, dupa ce masina pe care o conducea a fost spulberata de un marfar, in Teleorman

publicat 2023-10-26 23:15:10 (Libertatea)
O soferita a murit, dupa ce masina pe care o conducea a fost spulberata de un marfar, in Teleorman O femeie a murit, joi, 26 octombrie, dupa ce masina in care se afla a fost lovita de un marfar care transporta cereale, la o trecere de cale ferata fara bariera de pe raza localitatii Peretu, scrie Agerpres, care preia informatii ISU Teleorman. Potrivit primelor informatii, femeia nu s-a asigurat inainte de a trece peste […] ...continuare.

Masina spulberata de tren, in Teleorman! O femeie a murit

publicat 2023-10-26 22:30:10 (Jurnalul-National)
Masina spulberata de tren, in Teleorman! O femeie a murit Un accident mortal a avut loc, joi seara, in comuna Peretu, judetul Teleorman, dupa ce o masina a fost spulberata de tren. ...continuare.

Accident mortal la Peretu, Teleorman! O femeie a murit, dupa ce masina in care se afla a fost spulberata de tren

publicat 2023-10-26 22:30:05 (Antena3)
Accident mortal la Peretu, Teleorman! O femeie a murit, dupa ce masina in care se afla a fost spulberata de tren Un accident mortal a avut loc, joi seara, in comuna Peretu, judetul Teleorman, dupa ce o masina a fost spulberata de tren. ...continuare.

Accident grav in Teleorman intre un microbuz si o masina. O persoana a murit, iar alte patru au fost ranite

publicat 2023-10-24 08:15:07 (Libertatea)
Accident grav in Teleorman intre un microbuz si o masina. O persoana a murit, iar alte patru au fost ranite Accidentul a avut loc, marti dimineata, in localitatea Draganesti-Vlasca, judetul Teleorman, dupa ce un microbuz a intrat in coliziune cu un autoturism, relateaza News.ro. In urma impactului, un barbat de 54 de ani si-a pierdut viata, iar alte patru persoane au fost transportate la spital cu diferite traumatisme. „Doua dintre persoanele ranite au fost incarcerate […] ...continuare.

Grav accident in Teleorman: un mort si patru raniti

publicat 2023-10-24 08:00:01 (Adevarul)
Grav accident in Teleorman: un mort si patru raniti O persoana a murit si patru au fost ranite, marti dimineata, intr-un accident produs intre un microbuz si un autoturism, in localitatea Draganesti-Vlasca, informeaza ISU Teleorman. ...continuare.

Accident cu cinci victime in Teleorman. Un barbat a murit dupa ce un microbuz si o masina s-au ciocnit

publicat 2023-10-24 07:45:09 (ProTV)
Accident cu cinci victime in Teleorman. Un barbat a murit dupa ce un microbuz si o masina s-au ciocnit Un microbuz si o masina s-au ciocnit, marti dimineata, în judetul Teleorman, iar un barbat de 54 de ani si-a pierdut viata.   ...continuare.

Trafic intens pe autostrada A1, la intrare in Capitala, si pe DN Centura Bucuresti

publicat 2023-10-24 07:45:06 (Jurnalul-National)
Trafic intens pe autostrada A1, la intrare in Capitala, si pe DN Centura Bucuresti Se aglomereaza A1, pe sensul de intrare in Bucuresti, si pe Centura Capitalei, avertizeaza Infotrafic. Accidentul din judetul Teleorman a dus la decesul unei persoane si ranirea a 4 persoane. In Brasov, un TIR cu bere s-a rasturnat, iar incarcatura s-a imprastiat pe sosea. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.