EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




O maimuta paianjen, specie pe cale de disparitie, este noua vedeta a gradinii zoologice din Targu Mures. Cum arata Vurlibu

publicat 2024-03-20 08:00:10 (ProTV)
O maimuta paianjen, specie pe cale de disparitie, este noua vedeta a gradinii zoologice din Targu Mures. Cum arata Vurlibu O maimuta - paianjen este noua vedeta a gradinii zoologice din Târgu Mures. Vorbim despre o specie amenintata, rar întâlnita în salbaticie. ...continuare.

O noua filiala PMP s-a alaturat Partidului Umanist Social Liberal

publicat 2024-03-19 15:00:25 (Jurnalul-National)
O noua filiala PMP s-a alaturat Partidului Umanist Social Liberal Dupa organizatia PMP Mures, filiala PMP Harghita s-a alaturat Partidului Umanist Social Liberal. ...continuare.

Adolescenta din Mures agresata sexual de tatal ei a indurat ororile timp de trei ani, dupa ce i-a murit mama

publicat 2024-03-18 13:15:30 (ProTV)
Adolescenta din Mures agresata sexual de tatal ei a indurat ororile timp de trei ani, dupa ce i-a murit mama Caz socant în Reghin, judetul Mures. Un barbat a fost prins în flagrant când îsi viola fiica, o adolescenta de 16 ani. ...continuare.

Valentin Constantin Bretfelean, noul sef al PUSL Targu Mures, distinctie speciala din partea Arhiepiscopiei de Alba Iulia

publicat 2024-03-18 12:15:12 (Puterea)
Valentin Constantin Bretfelean, noul sef al PUSL Targu Mures, distinctie speciala din partea Arhiepiscopiei de Alba Iulia Organizatia PUSL Targu Mures are un nou presedinte, in persoana lui Valentin Constantin Bretfelean, o figura emblematica in peisajul politic al judetului Mures. Valentin Constantin Bretfelean, o figura emblematica in peisajul politic al judetului Mures, a fost desemnat sa conduca filiala Partidului Umanist Social Liberal din Targu Mures. Evenimentul de investire a avut loc intr-un […]The post Valentin Constantin Bretfelean, noul sef al PUSL Targu Mures, distinctie speciala din partea... ...continuare.

Organizatia PUSL Targu Mures are un nou presedinte, in persoana lui Valentin Constantin Bretfelean

publicat 2024-03-18 09:30:06 (Jurnalul-National)
Organizatia PUSL Targu Mures are un nou presedinte, in persoana lui Valentin Constantin Bretfelean Consilierul judetean Valentin Constantin Bretfelean a fost ales presedinte al filialei Mures a Partidului Umanist Social Liberal. Fostul prefect al judetului si fost consilier de stat in cancelaria primului ministru, Valentin Constantin Bretfelean a fost decorat de catre Arhiepiscopia de Alba Iulia pentru faptul ca este ctitor al unor manastiri si biserici precum si finantator al mai multor monumente ridicate in memoria eroilor neamului romanesc. ...continuare.

Prima scoala hobby de preparare a casului de vaca romanesc s-a deschis la Cund, judetul Mures: "Este o experienta unica"

publicat 2024-03-18 09:15:07 (Antena3)
Prima scoala hobby de preparare a casului de vaca romanesc s-a deschis la Cund, judetul Mures: Este o experienta unica Prima scoala de prelucrare a casului din Romania si-a deschis portile la Cund, in judetul Mures, iar cei care-i trec pragul au ocazia sa descopere lucruri inedite. Pentru primul grup de turisti din Germania, experienta a fost una de neuitat. ...continuare.

Turistii straini care ajung in judetul Mures pot lua lectii de preparare a casului. "Nu e atat de usor precum pare"

publicat 2024-03-17 19:30:21 (ProTV)
Turistii straini care ajung in judetul Mures pot lua lectii de preparare a casului. Nu e atat de usor precum pare Strainii care ajung pe meleagurile pitoresti din Transilvania au ocazia sa descopere secretul casului românesc. ...continuare.

Barbat din Mures, prins in flagrant in timp ce isi viola fiica de 16 ani

publicat 2024-03-17 19:00:15 (Libertatea)
Barbat din Mures, prins in flagrant in timp ce isi viola fiica de 16 ani Un barbat de 51 de ani din a fost retinut de politistii din Mures, dupa ce a fost prins in flagrant in locuinta sa in timp ce isi viola fiica in varsta de 16 ani, relateaza News.ro. Barbatul in varsta de 51 de ani a fost prins in flagrant de catre Politistii Biroului de Investigatii […] ...continuare.

Caz socant in Mures. Politistii au prins in flagrant un barbat care isi agresa sexual fiica de 16 ani

publicat 2024-03-17 18:15:11 (ProTV)
Caz socant in Mures. Politistii au prins in flagrant un barbat care isi agresa sexual fiica de 16 ani Politistii din Mures au prins în flagrant un barbat în timp ce acesta îsi viola fiica în vârsta de 16 ani.   ...continuare.

Apel al asociatiilor civice iesene catre ministrul Transporturilor si seful CNAIR: Realizarea A8 este tergiversata din lipsa de interes, rea-vointa, exces birocratic sau incompetenta profesionala

publicat 2024-03-17 17:15:12 (Money.ro)
Apel al asociatiilor civice iesene catre ministrul Transporturilor si seful CNAIR: Realizarea A8 este tergiversata din lipsa de interes, rea-vointa, exces birocratic sau incompetenta profesionala Trei asociatii civice iesene, respectiv Moldova vrea Autostrada, Miscarea pentru Dezvoltarea Moldovei si Impreuna pentru A8, sustin, intr-un apel adresat ministrului Transporturilor Sorin Grindeanu si sefului CNAIR Cristian Pistol, ca "maturizarea autostrazii A8 este tergiversata in mod vadit - din lipsa de interes, rea-vointa, exces birocratic sau incompetenta profesionala". "Autostrada A8 are o importanta strategica majora la nivel european. Acest proiect se prelungeste pe relatia Chisinau... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.