EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Filmul tragediei din Slatina unde o pacienta a murit dupa ce liftul s-a blocat. Politia a fost anuntata dupa 48 de ore

publicat 2023-12-18 17:30:16 (ProTV)
Filmul tragediei din Slatina unde o pacienta a murit dupa ce liftul s-a blocat. Politia a fost anuntata dupa 48 de ore Caz revoltator la spitalul din Slatina. O pacienta care era transferata cu liftul de la o sectie la alta a murit dupa ce ascensorul s-a blocat între etaje. ...continuare.

ENGIE Romania incepe construirea unui nou parc fotovoltaic in comuna Aricestii Rahtivani, din judetul Prahova

publicat 2023-12-18 17:30:15 (Money.ro)
ENGIE Romania incepe construirea unui nou parc fotovoltaic in comuna Aricestii Rahtivani, din judetul Prahova "ENGIE Romania anunta luarea deciziei de investitie si demararea lucrarilor pentru constructia unui parc fotovoltaic cu o capacitate totala de 37.2 MWp, in comuna Aricestii Rahtivani, din judetul Prahova. Noul parc fotovoltaic reprezinta al patrulea proiect de tip greenfield al companiei", anunta companiaParcul fotovoltaic de la Aricestii Rahtivani va fi construit pe o suprafata de 57 de hectare si este planificat sa devina operational in 2024. Cantitatea de energie verde produsa este... ...continuare.

Dana Budeanu, despre concertul lui Stefan Banica Jr.: "Cel mai smecher"

publicat 2023-12-18 17:30:15 (Money.ro)
Dana Budeanu, despre concertul lui Stefan Banica Jr.: Cel mai smecher Stefan Banica Junior a urcat din nou pe scena Salii Palatului pentru a sustine concertul de Craciun. Evenimentul s-a intins pe o durata de patru seri, timp in care Stefan Banica Jr. a purtat diverse tinute. Dana Budeanu l-a laudat pe acesta dupa incheierea concertului. "Cel mai smecher. Nu exista fenta ca a lui Banica […] ...continuare.

Biroul prezidential ucrainean: Volodimir Zelenski va sustine marti o conferinta de presa "importanta"

publicat 2023-12-18 17:30:15 (Mediafax)
Biroul prezidential ucrainean: Volodimir Zelenski va sustine marti o conferinta de presa importanta Reprezentantii presedintelui ucrainean nu au spus la ce ora va fi conferinta si nici ce subiecte va aborda Zelenski. ...continuare.

Retrospectiva si previziuni cu analistul Dan Dungaciu: 2023 este anul de tranzitie catre o noua ordine globala. Rolul Romaniei este sa se puna pe harta Marii Negre din punct de vedere strategic si logistic

publicat 2023-12-18 17:30:15 (Mediafax)
Retrospectiva si previziuni cu analistul Dan Dungaciu: 2023 este anul de tranzitie catre o noua ordine globala. Rolul Romaniei este sa se puna pe harta Marii Negre din punct de vedere strategic si logistic 2023 este anul de tranzitie catre o noua ordine globala "Anul 2023 va fi privit in perspectiva de viitorii analisti sau istorici, de peste 50 sau 100 de ani, ca anul in care s-a cristalizat tot mai clar faptul ca lumea merge intr-o alta directie, ca se pregateste pentru o noua ordine globala, care nu stim cum arata, dar clar va exista o modificare la nivel strategic si politic, in sensul unei noi lumi globale, care va inlocui ceea ce am trait pana acum. Noi am trait ordinea globala a... ...continuare.

Peretele unui internat de liceu s-a prabusit. IGSU: au fost extrase trei victime

publicat 2023-12-18 17:30:15 (Mediafax)
Peretele unui internat de liceu s-a prabusit. IGSU: au fost extrase trei victime UPDATE: Potrivit IGSU, pana in acest moment au fost extrase trei victime. O victima este constienta, alta este semiconstienta si a treia este in stop cardio-repirator fiind aplicate manevre de resuscitare. ...continuare.

Florin Roman: amendamentul PNL care stopeaza cresterea de taxe si impozite in 2024 a fost adoptat

publicat 2023-12-18 17:30:15 (Mediafax)
Florin Roman: amendamentul PNL care stopeaza cresterea de taxe si impozite in 2024 a fost adoptat Amendamentul a fost analizat in cadrul dezbaterilor din Parlament despre proiectul legii bugetului pe 2024. ...continuare.

Corsetul din plastic, noua obsesie vestimentara a vedetelor. Cum au aparut Theo Rose, Antonia, Lili Sandu si Anamaria Prodan

publicat 2023-12-18 17:30:13 (Libertatea)
Corsetul din plastic, noua obsesie vestimentara a vedetelor. Cum au aparut Theo Rose, Antonia, Lili Sandu si Anamaria Prodan Corsetul din plastic e din ce in ce mai purtat de vedetele din Romania fie in emisiuni de televiziune, fie la petreceri private. Theo Rose, Antonia, Delia sunt doar cateva dintre persoanele publice care au imbracat corsetul. Cea mai recenta aparitie a lui Theo Rose a atras atentia. In finala de la „Vocea Romaniei”, care […] ...continuare.

Ce dieta tine Bianca Dragusanu pentru a scapa de kilogramele in plus. Ce bea inainte de fiecare masa: "Nu ma infometez"

publicat 2023-12-18 17:30:13 (Libertatea)
Ce dieta tine Bianca Dragusanu pentru a scapa de kilogramele in plus. Ce bea inainte de fiecare masa: Nu ma infometez Bianca Dragusanu a luat decizia de a tine dieta inainte de Craciun, pentru ca in ultima perioada ar fi exagerat cu consumul de alimente bogate in calorii. Fosta prezentatoare a apelat la nutritionist pentru a-i face un regim personalizat. Desi multe femei admira felul in care Bianca Dragusanu arata si viseaza la o silueta ca […] ...continuare.

Momentul in care un pensionar de 81 de ani imobilizeaza un tanar care ii furase banii din buzunar, intr-o farmacie din Brazilia | VIDEO

publicat 2023-12-18 17:30:13 (Libertatea)
Momentul in care un pensionar de 81 de ani imobilizeaza un tanar care ii furase banii din buzunar, intr-o farmacie din Brazilia | VIDEO Wilson de Mattos Braga, 81 de ani, fost sofer de camion, a imobilizat si a batut un hot, in interiorul unei farmacii din Goiania, statul brazilian Goiás, dupa ce acesta ii subtilizase banii, relateaza Globo. Incidentul a avut loc duminica, 10 decembrie, intr-o farmacie din cartierul Jardim Nova Mundo din Goiania. Camerele de supraveghere au […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.