EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale
Biletul Zilei 14.09.2018! Meciurile sigure de vineri aduc profitul

Biletul Zilei 14.09.2018! Meciurile sigure de vineri aduc profitul Biletul Zilei 14.09.2018! Daca miercuri am oferit doua bilete castigatoare, joi am fost la un pas de a repeta performanta. Atat biletul "La sigur", cat si cel "Spectacol" au fost ratate pe cate un meci. A fost o zi grea, cu o oferta modesta, iar asta ne-a afectat precizia. ...continuare.

Inaltarea Sfintei Cruci 2018. Semnificatia crucii si cate forme de cruci exista

Inaltarea Sfintei Cruci 2018. Semnificatia crucii si cate forme de cruci exista Inaltarea Sfintei Cruci 2018. Semnificatia crucii si cate forme de cruci exista. Crucea este simbolul principal al crestinismului, reprezentand patima, moartea si invierea Domnului. In lume exista circa 400 de forme de cruci, dintre care 3 sunt cele mai raspandite ...continuare.

Inaltarea Sfintei Cruci 2018. Ce semnifica semnul crucii facut pe frunte

Inaltarea Sfintei Cruci 2018. Ce semnifica semnul crucii facut pe frunte Inaltarea Sfintei Cruci 2018. Ce semnifica semnul crucii facut pe frunte. Semnul crucii facut pe frunte este unul dintre riturile cele mai vechi ale Bisericii. Semnul crucii este un gest ritual simbolic care marcheaza cele patru directii ale Crucii de pe Golgota ...continuare.

Inaltarea Sfintei Cruci 2018. Cum se face corect semnul crucii si de ce il facem

Inaltarea Sfintei Cruci 2018. Cum se face corect semnul crucii si de ce il facem Inaltarea Sfintei Cruci 2018. Cum se face semnul crucii corect si de ce il facem. Cu mana dreapta. Degetul mare, indexul si degetul mijlociu sunt impreunate intr-un singur punct, in timp ce inelarul si degetul mic sunt tinute in palma ...continuare.

Calendar crestin ortodox 2018. Sarbatoarea de vineri, 14 septembrie

Calendar crestin ortodox 2018. Sarbatoarea de vineri, 14 septembrie Calendar crestin ortodox 2018. Sarbatoarea zilei de 14 septembrie. Vineri, 14 septembrie, celebram Inaltarea Sfintei Cruci, ea este trecuta in calendar ca fiind zi de Post ...continuare.

S-a dat startul aventurii din Madagascar! Prin ce "proba de foc" au trecut concurentii de la "Ultimul trib!"

S-a dat startul aventurii din Madagascar! Prin ce proba de foc au trecut concurentii de la Ultimul trib! Aventura in Madagascar a inceput joi seara, la Antena 1, iar cei 21 de concurenti, care sunt impartiti in trei triburi - Cameleonii, Lemurii si Crocodilii - au luptat din greu pentru "Teritoriu", prima proba fiind mersul pe apa.  ...continuare.

Sambata, 15 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, Ariana Grande si Stevie Wonder, Joe Dassin, Maria Callas si Corina Chiriac, pe scena de la "Te cunosc de undeva!"

Sambata, 15 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1,  Ariana Grande si Stevie Wonder, Joe Dassin, Maria Callas si Corina Chiriac, pe scena de la Te cunosc de undeva! Cel mai norocos sezon al show-ului "Te cunosc de undeva!", al 13-lea, continua sambata, 15 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, cu noi transformari si un spectacol stralucitor jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Balan, Cristi Iacob si Aurelian Temisan si prezentat de Alina Puscas si Cosmin Selesi. ...continuare.

Ce lasa in urma uraganul Florence. Inundatii si intuneric (VIDEO)

Ce lasa in urma uraganul Florence. Inundatii si intuneric (VIDEO) Uraganul Florence a ajuns pe coastele americane si a lasat deja primele urme. Imagini postate pe Youtube arata cum uraganul a maturat Coasta Carolinei de Nord, lasand in jur locuinte in bezna totala. ...continuare.

Cumparaturi online - Emag.ro | Oferte GearBest.com© Copyright 2000-2018 iStorm. Toate drepturile rezervate.