EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




SUA anunta o coalitie navala internationala in Marea Rosie: reactia rebelilor houthi din Yemen

publicat 2023-12-19 13:00:02 (Adevarul)
SUA anunta o coalitie navala internationala in Marea Rosie: reactia rebelilor houthi din Yemen Secretarul american al Apararii, Lloyd Austin, a anuntat luni formarea unei coalitii internationale in Marea Rosie, menita sa contracareze "atacurile iresponsabile" ale rebelilor houthi din Yemen asupra traficului maritim. ...continuare.

Descoperire macabra in Constanta. Cadavrul unui barbat a fost gasit intr-un canal de aductiune

publicat 2023-12-19 12:45:12 (ProTV)
Descoperire macabra in Constanta. Cadavrul unui barbat a fost gasit intr-un canal de aductiune Politistii din Constanta fac cercetari dupa ce cadavrul unui barbat a fost gasit într-un canal de aductiune.   ...continuare.

Tragedie nationala! David, elevul care a murit la Odorheiul Secuiesc, ar fi implinit 18 ani de Craciun

publicat 2023-12-19 12:45:11 (Money.ro)
Tragedie nationala! David, elevul care a murit la Odorheiul Secuiesc, ar fi implinit 18 ani de Craciun David, adolescentul care s-a stins din viata dupa ce a fost prins sub daramaturi terminase cursurile si intrase in internatul liceului Tamási Áron din Odorheiu Secuiesc, alaturi de alte colege. Nimeni nu banuia ce urmeaza sa se intample. Salvatorii au incercat sa ii scoata. Primele fete au fost scoase in stare constienta si semiconstienta. Pentru […] ...continuare.

Firmele producatoare de cafea se indeparteaza de Africa din cauza legislatiei UE

publicat 2023-12-19 12:45:11 (Mediafax)
Firmele producatoare de cafea se indeparteaza de Africa din cauza legislatiei UE Importatorii de cafea din Uniunea Europeana incep sa reduca achizitiile de la micii fermieri din Africa si nu numai, in timp ce se pregatesc pentru o lege istorica a UE care va interzice vanzarea de bunuri legate de distrugerea padurilor, o cauza a schimbarilor climatice - noteaza Reuters. ...continuare.

Tudor Chirila a atentionat-o pe Alexandra Capitanescu, dupa ce a castigat "Vocea Romaniei": "Mi-a spus: «Sa nu cumva sa arunci banii pe fereastra»"

publicat 2023-12-19 12:45:10 (Libertatea)
Tudor Chirila a atentionat-o pe Alexandra Capitanescu, dupa ce a castigat Vocea Romaniei: Mi-a spus: «Sa nu cumva sa arunci banii pe fereastra» Tudor Chirila e mandru ca Alexandra Capitanescu a castigat „Vocea Romaniei” 2023 sezonul 11 si premiul in valoare de 100.000 euro. Artistul i-a fost antrenor in emisiunea de la Pro TV, iar acum relatia lor a evoluat, caci au devenit prieteni. In seara de 15 decembrie, Tudor Chirila a trait cea mai mare bucurie cand […] ...continuare.

Medicul Burnei a pierdut primul proces cu o victima, in procesul civil, dupa 7 ani. Dosarul penal pentru vatamare corporala, inchis din cauza prescriptiei

publicat 2023-12-19 12:45:10 (Libertatea)
Medicul Burnei a pierdut primul proces cu o victima, in procesul civil, dupa 7 ani. Dosarul penal pentru vatamare corporala, inchis din cauza prescriptiei Amira Hamed, tanara care nu a mai putut sa mearga dupa ce a fost operata de 11 ori de medicul Gheorghe Burnei, a castigat in prima instanta procesul intentat acestuia, la sapte ani dupa ce Casa Jurnalistului a publicat primul episod al dezvaluirilor. Medicul si spitalul Marie Curie au fost condamnati la plata 125.000 euro […] ...continuare.

Venitul minim garantat si alocatia pentru sprijinirea familiei vor fi inlocuite, din 2024, cu venitul minim de incluziune

publicat 2023-12-19 12:45:09 (Income-Magazine)
Venitul minim garantat si alocatia pentru sprijinirea familiei vor fi inlocuite, din 2024, cu venitul minim de incluziune Toti beneficiarii de venit minim garantat si de alocatii pentru sprijinirea familiei, dar si alte persoane/familii fara venituri sau cu venituri reduse, vor beneficia, de anul viitor, de venit minim de incluziune (VMI), un beneficiu care include sprijinul pentru incluziune si sprijinul pentru familia cu copii si va inlocui actualele forme de sprijin, informeaza Ministerul […] ...continuare.

De ce a ales-o Iura Luncasu pe Anamaria Prodan in "Complotul bonelor? "Se joaca pe ea! Filmul va fi next level"

publicat 2023-12-19 12:45:03 (Click)
De ce a ales-o Iura Luncasu pe Anamaria Prodan in Complotul bonelor? Se joaca pe ea! Filmul va fi next level Iura Luncasu a lansat trailerul noului sau film "Complotul bonelor", cu Anamaria Prodan si Cristi Iacob, in rolurile principale. ...continuare.

VIDEO. Conducea linistit cand in fata i-a aparut o camila. La Cluj, nu in Dubai. "De cand avem camile?"

publicat 2023-12-19 12:45:03 (Click)
VIDEO. Conducea linistit cand in fata i-a aparut o camila. La Cluj, nu in Dubai. De cand avem camile? Sa conduci linistit pe un drum judetean si sa iti apara un dromader in fata. Este socul trait de un sofer din Cluj ...continuare.

Romanii, mai dornici sa isi gaseasca un job. Numarul de locuri de munca noi aparute pe piata a crescut

publicat 2023-12-19 12:45:01 (Adevarul)
Romanii, mai dornici sa isi gaseasca un job. Numarul de locuri de munca noi aparute pe piata a crescut Dorinta candidatilor de a-si gasi un nou loc de munca s-a simtit puternic pe piata muncii, in 2023, in timp ce pentru angajatori s-a intalat o temperare a efoturilor de a-si extinde echipele. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.