EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Scene socante in trafic, la Timisoara, surprinse de o camera de bord. Un sofer a fost batut de doi indivizi in propria masina

publicat 2023-12-19 17:30:15 (ProTV)
Scene socante in trafic, la Timisoara, surprinse de o camera de bord. Un sofer a fost batut de doi indivizi in propria masina Scene violente au fost surprinse în trafic, la Timisoara, de camera de bord a unui sofer. Un barbat este luat la bataie de doi indivizi, chiar în propriul autoturism. ...continuare.

Kremlinul va incerca sa "ocoleasca" sanctiunile impuse de UE privind comertul cu diamante rusesti

publicat 2023-12-19 17:30:08 (Libertatea)
Kremlinul va incerca sa ocoleasca sanctiunile impuse de UE privind comertul cu diamante rusesti Rusia si-a anuntat intentia de a „ocoli” noile sanctiuni impuse de catre Uniunea Europeana fata de comertul cu diamante rusesti, considerat foarte profitabil pentru Moscova si o sursa de finantare a ofensivei rusesti in Ucraina, relateaza AFP, potrivit News.ro. Tari din Occident au adoptat un numar important de sanctiuni economice impotriva Moscovei de la invazia […] ...continuare.

Viitoarea masina electrica a Rusiei, ironizata pe retelele sociale: "Cea mai urata din toate timpurile"

publicat 2023-12-19 17:30:08 (Libertatea)
Viitoarea masina electrica a Rusiei, ironizata pe retelele sociale: Cea mai urata din toate timpurile Institutul Politehnic din Moscova (Polytech) a prezentat, luni, 18 decembrie, prototipul Amber (n.r. Chihlimbar), viitoarea masina electrica pe care o dezvolta uzina Avtotor din Kaliningrad, a informat agentia RBC. Fotografii cu prototipul viitoarei masini electrice au declansat un val de ironii pe retelele de socializare din cauza designului, o notat HotNews. Masina electrica este creata […] ...continuare.

Bibliotecarii protesteaza si cer salarii mai mari: Romania educata trece prin biblioteca

publicat 2023-12-19 17:30:08 (Jurnalul-National)
Bibliotecarii protesteaza si cer salarii mai mari: Romania educata trece prin biblioteca Angajatii din Biblioteca Nationala si din Biblioteca Academiei Romane protesteaza, marti, in fata Ministerului Culturii, pentru a-si arata nemultumirea fata de nivelul salariilor angajatilor din cele doua institutii. ...continuare.

CSA Steaua si-a premiat sportivii cei mai valorosi din 2023 » Simona Radis, laureata pentru a patra oara la rand, mesaj din cantonamentul din Italia

publicat 2023-12-19 17:30:07 (Gazeta-Sporturilor)
CSA Steaua si-a premiat sportivii cei mai valorosi din 2023 » Simona Radis, laureata pentru a patra oara la rand, mesaj din cantonamentul din Italia Clubul Sportiv al Armatei Steaua si-a premiat sportivii intr-o gala gazduita de Cercul Militar Nationaldin Bucuresti. Simona Radis, desemnata Sportivul Anului, nu a fost prezenta, aflandu-se in cantonament in Italia, insa a transmis un mesaj videoO festivitate de ceva mai mult de o ora, la care au fost prezenti Elisabeta Lipa, presedinta Agentiei Nationale pentru Sport, Mihai Covaliu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, comandantul clubului, Razvan ... ...continuare.

Recomandari de vinuri rosii Crama Oprisor pentru sarbatori de la Fabricat in RO

publicat 2023-12-19 17:30:07 (Gazeta-Sporturilor)
Recomandari de vinuri rosii Crama Oprisor pentru sarbatori de la Fabricat in RO Sarbatorile de iarna bat la usa si tu nu stii inca ce vin sa pui pe masa pentru musafirii tai? Ca sa te decizi mai usor, echipa Fabricat in RO a intocmit special pentru tine o lista cu o selectie de vinuri rosii de la Crama Oprisor, numai bune de savurat cu familia si prietenii iarna aceasta. ... ...continuare.

Certificatul energetic pentru cladiri: o privire detaliata

publicat 2023-12-19 17:30:07 (Gazeta-Sporturilor)
Certificatul energetic pentru cladiri: o privire detaliata In contextul global actual, unde eficienta energetica si sustenabilitatea sunt tot mai importante, certificatul energetic al cladirilor a devenit un element esential. Acest document nu numai ca reflecta performanta energetica a unei cladiri, dar influenteaza si deciziile legate de tranzactiile imobiliare, renovari si gestionarea proprietatilor. ... ...continuare.

Compari.ro: Inflatia nu schimba planurile de Craciun ale romanilor

publicat 2023-12-19 17:30:03 (Bursa)
Compari.ro: Inflatia nu schimba planurile de Craciun ale romanilor Compari.ro a publicat recent studiul privind obiceiurile si intentiile de cumparaturi de Craciun ale romanilor. Conform acestuia, un sfert dintre respondenti vor plati peste 1000 de lei pentru cadourile de Craciun. ...continuare.

Doi tineri spanioli uluiti de Transfagarasan. De ce spun ca excursia le-a schimbat viata

publicat 2023-12-19 17:30:02 (Antena-1)
Doi tineri spanioli uluiti de Transfagarasan. De ce spun ca excursia le-a schimbat viata Un cuplu de spanioli a fost in extaz dupa o calatorie cu rulota pe Transfagarasan. ...continuare.

Plafonarea preturilor la gaze, extinsa cu inca un an, la nivelul Uniunii Europene

publicat 2023-12-19 17:30:02 (Adevarul)
Plafonarea preturilor la gaze, extinsa cu inca un an, la nivelul Uniunii Europene Uniunea Europeana va extinde cu inca 12 luni plafonarea preturilor la gaze, ca o protectie contra unor posibile socuri ale preturilor la energie, dupa ce ministrii Energiei din UE au sprijinit planul. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.