EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Malaezia interzice cargourilor israeliene sa acosteze in porturile sale

publicat 2023-12-20 11:45:02 (Adevarul)
Malaezia interzice cargourilor israeliene sa acosteze in porturile sale Malaezia a interzis miercuri cargourilor israeliene sa acosteze in porturile tarii, ca raspuns la operatiunile militare ale Israelului in Fasia Gaza, operatiuni care "ignora principiile umanitare fundamentale", potrivit Kuala Lumpur, informeaza AFP. ...continuare.

Traditia regala din anii 1940, de la Savarsin. Familia Regala a Romaniei ofera daruri celor saraci

publicat 2023-12-20 11:45:02 (Adevarul)
Traditia regala din anii 1940, de la Savarsin. Familia Regala a Romaniei ofera daruri celor saraci Majestatea Sa Margareta a continut o traditie care dateaza din anii 1940, cand Regina-mama Elena si Regele Mihai petreceau sfarsitul de an la Savarsin (Arad). Este vorba de bucuria adusa unor sateni. ...continuare.

Rusia confisca participatiile OMV si Wintershall Dea in proiectele de extragere a gazelor

publicat 2023-12-20 11:45:02 (Adevarul)
Rusia confisca participatiile OMV si Wintershall Dea in proiectele de extragere a gazelor Grupul austriac OMV si compania germana Wintershall Dea isi vor pierde oficial participatiile in proiectele de extragere a gazelor din zona arctica care apartine Rusiei, scrie Reuters. ...continuare.

Bibliotecarii cer salarii mai mari. Oamenii au protestat in strada

publicat 2023-12-20 11:45:02 (Adevarul)
Bibliotecarii cer salarii mai mari. Oamenii au protestat in strada Bibliotecarii din Capitala cer salarii mai mari. Angajatii Bibliotecii Nationale a Romaniei, cei ai Bibliotecii Academiei Romane si Bibliotecii Metropolitane au organizat un protest in fata Ministerului Culturii. ...continuare.

BREAKING. Rusia a confiscat activele din Rusia ale grupului austriac OMV, principalul actionar al Petrom

publicat 2023-12-20 11:30:14 (Ziarul-Financiar)
BREAKING. Rusia a confiscat activele din Rusia ale grupului austriac OMV, principalul actionar al Petrom Autor: Stefan Stan Presedintele rus Vladimir Putin a ordonat ca OMV sa fie deposedata de participatiia de mai multe miliarde de dolari in proiectele de extractie a gazelor din zona arctica a Rusiei, scrie Reuters. ...continuare.

UniCredit listeaza a doua emisiune de obligatiuni de anul acesta la Bursa de Valori Bucuresti, in valoare de 480 de milioane de lei. Dobanda anuala de 7,8%

publicat 2023-12-20 11:30:14 (Ziarul-Financiar)
UniCredit listeaza a doua emisiune de obligatiuni de anul acesta la Bursa de Valori Bucuresti, in valoare de 480 de milioane de lei. Dobanda anuala de 7,8% Autor: Eduard Ivanovici UniCredit Bank, parte a Grupului UniCredit si una dintre principalele banci din Romania, listeaza astazi, 20 decembrie, a doua emisiune de obligatiuni corporative din acest an la bursa, in valoare de 480 de milioane lei. Bondurile se vor tranzactiona pe Piata Reglementata a Bursei de Valori Bucuresti sub simbolul UCB28, potrivit unui comunicat al BVB. ...continuare.

Israelul lupta cu Hamas pe strazile din Gaza, in timp ce ONU amana votul pentru ajutoare

publicat 2023-12-20 11:30:10 (Puterea)
Israelul lupta cu Hamas pe strazile din Gaza, in timp ce ONU amana votul pentru ajutoare Soldatii israelieni se lupta din rasputeri cu Hamas pe strazile din Khan Younis, al doilea oras mare din Gaza. Intre timp, ONU a amanat votul privind sporirea livrarilor de ajutoare catre enclava palestiniana. Trupele israeliene si militantii Hamas se lupta si azi aprig pe strazile celui de-al doilea oras ca marime din Gaza. In tot […]The post Israelul lupta cu Hamas pe strazile din Gaza, in timp ce ONU amana votul pentru ajutoare appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Dezbateri si vot pe bugetul de stat pentru 2024

publicat 2023-12-20 11:30:10 (Puterea)
Dezbateri si vot pe bugetul de stat pentru 2024 Astazi, in cadrul unei sedinte plenare extraordinare, Parlamentul Romaniei se va reuni pentru a finaliza dezbaterile si a vota proiectul bugetului de stat si al bugetului asigurarilor sociale de stat pentru anul 2024. Comisiile reunite de buget-finante au emis marti un raport favorabil pentru cele doua proiecte, iar astazi se asteapta sa fie adoptate in […]The post Dezbateri si vot pe bugetul de stat pentru 2024 appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

ICCJ judeca pe 10 ianuarie 2024 contestatia depusa de Ion Iliescu, Voican Voiculescu si Iosif Rus in Dosarul Revolutiei

publicat 2023-12-20 11:30:10 (Puterea)
ICCJ judeca pe 10 ianuarie 2024 contestatia depusa de Ion Iliescu, Voican Voiculescu si Iosif Rus in Dosarul Revolutiei Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au stabilit ca primul termen de judecata pentru contestatia depusa de Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu (fost viceprim-ministru al Guvernului Romaniei) si Iosif Rus (fost comandant al Aviatiei Militare) in Dosarul Revolutiei sa aiba loc pe 10 ianuarie 2024. Conform portalului instantelor de judecata, Ion Iliescu, Gelu Voican […]The post ICCJ judeca pe 10 ianuarie 2024 contestatia depusa de Ion Iliescu, Voican Voiculescu si Iosif Rus in... ...continuare.

Incendiu la o anexa a Scolii Gimnaziale din Gainesti, Suceava. Interventia pompierilor a durat peste trei ore

publicat 2023-12-20 11:30:09 (ProTV)
Incendiu la o anexa a Scolii Gimnaziale din Gainesti, Suceava. Interventia pompierilor a durat peste trei ore Pompierii din Suceava au intervenit timp de peste trei ore pentru a stinge un incendiu izbucnit la o anexa a Scolii Gimnaziale din localitatea Gainesti, reusind sa împiedice flacarile sa se extinda la cladirea unitatii de învatamânt.   ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.