EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Bursa. Infinity Capital Investments vinde pachetul de 51 milioane de lei la Univers Ramnicu Valcea

publicat 2024-03-05 00:15:25 (Ziarul-Financiar)
Bursa. Infinity Capital Investments vinde pachetul de 51 milioane de lei la Univers Ramnicu Valcea Autor: Eduard Ivanovici Luni, in sistemul Bursei de Valori Bucuresti a fost inregistrata o tranzactie speciala la ordin (POFAV) cu 587.519 actiuni ale companiei Univers Ramnicu Valcea (simbol bursier UNVR), care se ocupa cu inchirierea de spatii comerciale, conform datelor bvb.ro. ...continuare.

"Am mintea foarte limpede si nu stiu ce sa fac cu inima asta, sa nu mai bata!" | Ultimele clipe ale lui Dinu Sararu, evocate de fiica acestuia

publicat 2024-03-04 19:45:05 (Antena3)
Am mintea foarte limpede si nu stiu ce sa fac cu inima asta, sa nu mai bata! | Ultimele clipe ale lui Dinu Sararu, evocate de fiica acestuia Sicriul cu trupul neinsufletit al scriitorului Dinu Sararu a ajuns la Ramnicu Valcea pentru a fi depus la Catedrala Arhiepiscopala. ...continuare.

Incepe refacerea DN7A, spectaculosul drum din "Elvetia Romaniei". Doar turcii au depus o oferta VIDEO

publicat 2024-03-04 18:00:02 (Adevarul)
Incepe refacerea DN7A, spectaculosul drum din Elvetia Romaniei. Doar turcii au depus o oferta VIDEO Drumul national care leaga Valea Oltului de Valea Jiului, precum si judetele Valcea si Hunedoara, va intra in reabilitare pe o portiune de peste 20 de kilometri, investitie care va costa aproximativ 100 de milioane de lei. ...continuare.

Barbat din Valcea, retinut de politisti, dupa ce a furat o suma de bani dintr-o chilie a Manastirii Ramet

publicat 2024-03-04 14:30:10 (Antena3)
Barbat din Valcea, retinut de politisti, dupa ce a furat o suma de bani dintr-o chilie a Manastirii Ramet Un barbat din Valcea a fost prins dupa ce a furat bani dintr-o chilie a manastirii Ramet. Anterior, el cersise alaturi de un adolescent, la manastire. ...continuare.

Scandal intr-o benzinarie de pe Valea Oltului: angajat agresat de doi bulgari. Ce i-a enervat pe straini

publicat 2024-03-02 15:00:02 (Adevarul)
Scandal intr-o benzinarie de pe Valea Oltului: angajat agresat de doi bulgari. Ce i-a enervat pe straini Doi tineri bulgari au fost retinuti in arestul Politiei Judetene Valcea, pentru 24 de ore, in urma unui incident petrecut pe Valea Oltului, in data de 29 februarie 2024. Ulterior au fost eliberati, dar au si fost trimisi in judecata. ...continuare.

Medlife raporteaza pentru anul trecut o cifra de afaceri consolidata pro-forma mai mare cu 25% fata de 2022

publicat 2024-02-29 11:00:49 (Money.ro)
Medlife raporteaza pentru anul trecut o cifra de afaceri consolidata pro-forma mai mare cu 25% fata de 2022 "MedLife, cea mai mare retea de servicii medicale private din Romania si singura companie cu capital romanesc din topul operatorilor de servicii medicale private, listata la Bursa, raporteaza o cifra de afaceri consolidata pro-forma de 2.24 miliarde RON, in crestere cu 25% fata de anul anterior, mentinand acest trend de crestere de la momentul listarii si pana in prezent. Concomitent, MedLife a reusit sa isi recupereze gradual o mare parte din marginile pierdute datorita investitiilor din... ...continuare.

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului se reorganizeaza

publicat 2024-02-28 21:30:22 (Money.ro)
Ministerul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului se reorganizeaza Astfel, sunt infiintate agentiile teritoriale pentru intreprinderi mici si mijlocii si turism (ATIMMT), respectiv ATIMMT Ploiesti, ATIMMT Constanta si ATIMMT Brasov, prin fuziunea celor noua agentii pentru intreprinderi mici si mijlocii, prevazute in anexa nr. 2 la HG nr. 864/2023 privind organizarea si functionarea Ministerului Economiei, Antreprenoriatului si Turismului, prin preluarea activitatii si personalului agentiilor pentru intreprinderi mici si mijlocii si al reprezentantelor... ...continuare.

Guvernul a aprobat o ordonanta de urgenta care prevede o schema de reorganizare a Ministerului Economiei, Antreprenoriatului si Turismului

publicat 2024-02-28 20:00:17 (Money.ro)
Guvernul a aprobat o ordonanta de urgenta care prevede o schema de reorganizare a Ministerului Economiei, Antreprenoriatului si Turismului Astfel, sunt infiintate agentiile teritoriale pentru intreprinderi mici si mijlocii si turism (ATIMMT), respectiv ATIMMT Ploiesti, ATIMMT Constanta si ATIMMT Brasov, prin fuziunea celor noua agentii pentru intreprinderi mici si mijlocii, prevazute in anexa nr. 2 la HG nr. 864/2023 privind organizarea si functionarea Ministerului Economiei, Antreprenoriatului si Turismului, prin preluarea activitatii si personalului agentiilor pentru intreprinderi mici si mijlocii si al reprezentantelor... ...continuare.

Copil de 13 ani din Valcea, obligat sa plateasca daune de 50.000 de lei unei femei pe care a ranit-o cu o petarda

publicat 2024-02-28 16:30:12 (ProTV)
Copil de 13 ani din Valcea, obligat sa plateasca daune de 50.000 de lei unei femei pe care a ranit-o cu o petarda Un copil de 13 ani din Vâlcea a fost obligat de judecatori sa plateasca daune de aproape 50.000 de lei unei femei pe care a ranit-o cu o petarda, în decembrie 2021. ...continuare.

Premiera in Romania: ‘Jurati’ alesi din randul cetatenilor vor inainta recomandari primariei

publicat 2024-02-28 14:45:15 (Puterea)
Premiera in Romania: ‘Jurati’ alesi din randul cetatenilor vor inainta recomandari primariei Primaria din Ramnicu Valcea a lansat un proiect inovator prin care va constitui un juriu civic, format din 20 de locuitori selectati prin tragere la sorti, care va avea sarcina de a identifica solutii la problemele orasului. Aceasta reprezinta prima initiativa de deliberare civica de acest tip inregistrata in Romania. Pentru a fi selectati, locuitorii […]The post Premiera in Romania: ‘Jurati’ alesi din randul cetatenilor vor inainta recomandari primariei appeared first on... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.