EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Reuters: Israelul anunta ca trece la o noua faza a razboiului

publicat 2024-01-01 17:30:03 (Bursa)
Reuters: Israelul anunta ca trece la o noua faza a razboiului Israelul isi retrage unele trupe din Fasia Gaza pentru a trece la operatiuni mai bine tintite impotriva Hamas, o a treia faza a razboiului care insa ar putea dura cel putin sase luni, a declarat luni pentru un oficial israelian. ...continuare.

Barbat de 71 de ani, disparut din Giurgiu. Sunati la 112 daca l-ati vazut!

publicat 2024-01-01 17:30:03 (Antena3)
Barbat de 71 de ani, disparut din Giurgiu. Sunati la 112 daca l-ati vazut! Un barbat de 71 de ani din Giurgiu a fost dat disparut de catre familie, iar politistii cer ajutorul populatiei pentru gasirea sa. ...continuare.

Barbat prins de politisti dupa ce a talharit o femeie pe strada in noaptea de Revelion, la Constanta

publicat 2024-01-01 17:30:03 (Antena3)
Barbat prins de politisti dupa ce a talharit o femeie pe strada in noaptea de Revelion, la Constanta Un barbat din Constanta a profitat de agitatia oamenilor din jur, in seara de Revelion si a decis sa talhareasca o femeie in plina strada. ...continuare.

Tara din Europa care va intra in NATO in 2024 | Anuntul lui Jens Stoltenberg

publicat 2024-01-01 17:30:03 (Antena3)
Tara din Europa care va intra in NATO in 2024 | Anuntul lui Jens Stoltenberg O noua tara se va alatura Aliantei Nord Atlantice in 2024. Anuntul lui Jens Stoltenberg, Secretarul General al NATO. ...continuare.

Sobolan filmat intr-un magazin Mega Image. Zona a fost inchisa

publicat 2024-01-01 17:15:08 (Money.ro)
Sobolan filmat intr-un magazin Mega Image. Zona a fost inchisa "In urma aparitiei in spatiul public a unor imagini referitoare la prezenta unei rozatoare in interiorul magazinului Mega Image Domenii, Comisariatul pentru Protectia Consumatorilor din sectorul 1 al Capitalei a verificat informatia. Aceasta s-a dovedit reala", a transmis, luni, ANPC.Sursa citata a precizat ca magazinul a facut curatenie generala, a realizat o operatiune de dezinsectie, dezinfectie si deratizare si a retras de la vanzare produsele afectate, acestea urmand sa fie distruse."De... ...continuare.

Snoop Dogg va comenta Jocurile Olimpice de la Paris 2024 pentru o televiziune americana

publicat 2024-01-01 17:15:08 (Mediafax)
Snoop Dogg va comenta Jocurile Olimpice de la Paris 2024 pentru o televiziune americana Snoop Dogg a aparut intr-un videoclip promotional "Snoop Year's Eve" alaturi de sportivii americani Suni Lee (gimnastica), A'ja Wilson (baschet), Jagger Eaton (skateboarding) si Kelly Cheng si Sara Hughes (volei pe plaja), cu care a discutat despre Jocurile Olimpice. ...continuare.

INTERVIU Nica Zaharia, compozitoarea celebrei "Galbena gutuie", din Australia: "N-am mai venit in tara din 2013, dar imi dau lacrimile cand il aud pe Gheorghe Zamfir. Deci Romania e acasa" 

publicat 2024-01-01 17:15:06 (Libertatea)
INTERVIU Nica Zaharia, compozitoarea celebrei Galbena gutuie, din Australia: N-am mai venit in tara din 2013, dar imi dau lacrimile cand il aud pe Gheorghe Zamfir. Deci Romania e acasa  A transformat o poezie de Adrian Paunescu intr-un colind cantat azi la scara larga in Romania. Si vorbeste despre cum i-a venit ideea cantecului, lupta de a-i fi recunoscut meritul in coverurile de pe internet, cum a inceput a treia facultate, de ce a ales sa plece atat de departe, viata in Australia si cand […] ...continuare.

Un sobolan a fost gasit intr-un Mega Image din sectorul 1 al Capitalei. Ce a decis ANPC

publicat 2024-01-01 17:15:06 (Libertatea)
Un sobolan a fost gasit intr-un Mega Image din sectorul 1 al Capitalei. Ce a decis ANPC Intr-un magazin Mega Image din zona Domenii, sector 1, a fost descoperit recent un sobolan, ceea ce a determinat interventia comisarilor ANPC, care au facut verificari amanuntite, a relatat news.ro. Ca masura imediata, s-a initiat o curatenie generala, insotita de dezinsectie, dezinfectie si deratizare si a retras de la vanzare produsele afectate, acestea urmand sa […] ...continuare.

Google Maps se pregateste sa elimine o functie apreciata de toti utilizatorii. Care este motivul

publicat 2024-01-01 17:15:05 (Go4IT)
Google Maps se pregateste sa elimine o functie apreciata de toti utilizatorii. Care este motivul Google Maps se pregateste sa renunte la functia „mod de conducere”, un instrument util pentru soferi, care ajuta la concentrarea pe drum, reducand distragerile provocate de alte aplicatii de pe telefon. Aceasta actualizare, asteptata sa […]Articolul Google Maps se pregateste sa elimine o functie apreciata de toti utilizatorii. Care este motivul apare prima data in Go4IT. ...continuare.

Femeia fatala care a fost spioana unui mare domnitor roman. I-a fost amanta si i-a daruit doi copii

publicat 2024-01-01 17:15:03 (Click)
Femeia fatala care a fost spioana unui mare domnitor roman. I-a fost amanta si i-a daruit doi copii A fost unul dintre cei mai iubiti conducatori romani, primul domnitor al Principatelor Unite si al statului national Romania, insa, a avut si o mare slabiciune, care l-a facut sa isi piarda si tronul. Este vorba despre Alexandru Ioan Cuza. Cine este femeia care a fost spioana, amanta si cea care i-a ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.