EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Autorul accidentului in care a murit Andrada, eleva de 16 ani, a fost lasat liber. Tanarul era beat si nu avea permis de conducere

publicat 2023-12-25 13:30:02 (Antena3)
Autorul accidentului in care a murit Andrada, eleva de 16 ani, a fost lasat liber. Tanarul era beat si nu avea permis de conducere Autorul teribilului accident in care si-a pierdut viata o copila de 16 ani a fost lasat in libertate. ...continuare.

Ce melodii asculta romanii de Craciun. Vasluienii o prefera pe Mariah Carey, restul tarii pe Wham VIDEO

publicat 2023-12-25 13:30:01 (Adevarul)
Ce melodii asculta romanii de Craciun. Vasluienii o prefera pe Mariah Carey, restul tarii pe Wham VIDEO O analiza a cautarilor pe Google, la nivelul fiecarui judet, inainte de Craciunul din 2023, arata ca romanii prefera sa asculte cunoscutul "All I Want for Christmas Is You", scrisa si cantata de Mariah Carey, si "Last Christmas", piesa interpretata de Wham ...continuare.

Cum au schimbat ucrainenii versurile unor colinde celebre pentru a-si transmite mesajul: "Razboiul nu s-a terminat" VIDEO

publicat 2023-12-25 13:30:01 (Adevarul)
Cum au schimbat ucrainenii versurile unor colinde celebre pentru a-si transmite mesajul: Razboiul nu s-a terminat VIDEO Versurile unor colinde celebre au fost schimbate de ucraineni pentru a transmite un mesaj mobilizator, intr-un context greu pentru ei: "Razboiul nu s-a terminat. Ramaneti alaturi de noi". ...continuare.

Zeci de gospodarii inundate de Craciun in Maramures. Paraul Chechisel a iesit din matca

publicat 2023-12-25 13:30:01 (Adevarul)
Zeci de gospodarii inundate de Craciun in Maramures. Paraul Chechisel a iesit din matca Judetul Maramures a fost afectat de inundatii in urma iesirii din matca a Paraului Chechisel. Evenimentul a provocat inundarea unui drum si a curtilor unor locuitori, aproximativ trei sferturi dintre gospodarii fiind sub ape. ...continuare.

Un caine dat disparut in urma cu 7 ani a supravietuit in salbaticie. Ce au aflat salvatorii cu ajutorul microcipului. FOTO

publicat 2023-12-25 13:15:11 (ProTV)
Un caine dat disparut in urma cu 7 ani a supravietuit in salbaticie. Ce au aflat salvatorii cu ajutorul microcipului. FOTO Un câine în vârsta de 12 ani, dat disparut în urma cu 7 ani, a fost gasit la marginea unui sat din Anglia. În tot acest timp, el a supravietuit în salbaticie, fiind hranit uneori de localnici, scrie CNN. ...continuare.

Compania BYD din China construieste prima sa fabrica de masini electrice din Europa la doar cativa kilometri de Romania

publicat 2023-12-25 13:15:10 (Mediafax)
Compania BYD din China construieste prima sa fabrica de masini electrice din Europa la doar cativa kilometri de Romania BYD intentioneaza sa-si construiasca prima fabrica de masini din Europa in Ungaria, rasplatindu-l pe premierul Viktor Orban pentru anii in care a curtat China pentru investitii, noteaza Bloomberg. ...continuare.

Craciunul de langa noi: obiceiurile locale ale tarilor ortodoxe

publicat 2023-12-25 13:15:08 (Jurnalul-National)
Craciunul de langa noi: obiceiurile locale ale tarilor ortodoxe Multe dintre tarile ortodoxe celebreaza Craciunul pe rit vechi, adica in 7 ianuarie, dupa calendarul Iulian. In apropierea noastra, Serbia, Ucraina, Rusia si Republica Moldova sarbatoresc ceva mai tarziu, dar nu cu mai putin fast. ...continuare.

Dumitru Dragomir a iesit cu sotia in oras si a ramas socat cand a vazut nota de plata: "E nebunie" + Cum isi spioneaza nepotul prin cluburi: "A inghetat"

publicat 2023-12-25 13:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
Dumitru Dragomir a iesit cu sotia in oras si a ramas socat cand a vazut nota de plata: E nebunie + Cum isi spioneaza nepotul prin cluburi: A inghetat Dumitru Dragomir, fostul presedinte al LPF, a povestit ce soc a trait la un restaurant de lux din Bucuresti."Daca vrei peste sa nu te duci la restaurant, stai acasa. Cumperi de la alimentara sau de la alte magazine peste si ti-l faci acasa cu 100 de lei. Am fost cu nevasta-mea la o masa in doi si am dat cateva milioane. E nenorocire", isi incepe Dumitru Dragomir povestirea, citat de Fanatik. ... ...continuare.

Ce facea Regina Elisabeta la fiecare Craciun! Obiceiul peste care nu trecea cu vederea

publicat 2023-12-25 13:15:04 (Click)
Ce facea Regina Elisabeta la fiecare Craciun! Obiceiul peste care nu trecea cu vederea Suverana Marii Britanii isi petrecea Craciunul la domeniul Sandringham, alaturi de familie. Regina Elisabeta avea mai multe obiceiuri pe care le respecta cu sfintenie. De exemplu, pastra decoratiunile pana in luna decembrie, viziona an de an un film preferat si facea cadouri ieftine si amuzante. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.