EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Un preot pensionar care se grabea la sfintirea caselor de Boboteaza a lovit cu masina un pieton si a fugit de la locul accidentului, in Maramures

publicat 2024-01-04 18:45:09 (Libertatea)
Un preot pensionar care se grabea la sfintirea caselor de Boboteaza a lovit cu masina un pieton si a fugit de la locul accidentului, in Maramures Un barbat de 68 de ani a fost lovit cu masina de un preot pensionar care se grabea la sfintitul caselor de Boboteaza si care a parasit locul accidentului, informeaza site-ul jurnalistului maramuresean Vasile Dale. Potrivit IPJ Maramures, pe numele soferului a fost deschis un dosar penal. Accidentul s-a produs pe 2 ianuarie. La ora […] ...continuare.

Companiile lui Trump au primit 7,8 milioane de dolari de la lideri si guverne straine in timpul presedintiei sale, dezvaluie un raport al Congresului SUA

publicat 2024-01-04 18:45:09 (Libertatea)
Companiile lui Trump au primit 7,8 milioane de dolari de la lideri si guverne straine in timpul presedintiei sale, dezvaluie un raport al Congresului SUA Companiile legate de fostul presedinte republican al SUA Donald Trump au primit cel putin 7,8 milioane de dolari in plati externe din partea a 20 de tari in timpul celor patru ani petrecuti de acesta la Casa Alba, au anuntat joi, 4 ianuarie, parlamentarii democrati dintr-o comisie de ancheta a Congresului american, publicand un raport […] ...continuare.

Adolescenta de 16 ani din Sibiu, prinsa noaptea la volan

publicat 2024-01-04 18:45:08 (Jurnalul-National)
Adolescenta de 16 ani din Sibiu, prinsa noaptea la volan O adolescenta de 16 ani s-a jucat de-a soferul pe strazile din orasul Sibiu, noaptea. Cand i-a vazut pe politisti, fata a abandonat masina si a incercat sa fuga. ...continuare.

Doua capodopere, o singura scena: Nunta lui Figaro si Spargatorul de nuci la Opera Nationala Bucuresti

publicat 2024-01-04 18:45:08 (Jurnalul-National)
Doua capodopere, o singura scena: Nunta lui Figaro si Spargatorul de nuci la Opera Nationala Bucuresti Cea de-a doua saptamana a lunii ianuarie aduce pe prima scena lirica a Romaniei spectacolul de opera Nunta lui Figaro de W.A. Mozart in dubla reprezentatie si baletul Spargatorul de nuci de Piotr Ilici Ceaikovski. ...continuare.

Normele privind stabilirea salariilor de baza ale directorilor de scoli, in dezbatere publica

publicat 2024-01-04 18:45:08 (Jurnalul-National)
Normele privind stabilirea salariilor de baza ale directorilor de scoli, in dezbatere publica Normele metodologice privind stabilirea salariilor de baza pentru functiile didactice de conducere de director si director adjunct din invatamantul preuniversitar de stat au fost puse in conslutare publica, a anuntat joi Ministerul Educatiei. ...continuare.

Un tanar a murit strivit de acoperisul prabusit in localitatea Apos, judetul Sibiu

publicat 2024-01-04 18:45:08 (Jurnalul-National)
Un tanar a murit strivit de acoperisul prabusit in localitatea Apos, judetul Sibiu Un tanar in varsta de 20 de ani a murit strivit, joi, dupa ce acoperisul casei in care se afla cu alte doua persoane, in localitatea Apos, judetul Sibiu, s-a prabusit. ...continuare.

Britney Spears spune ca nu se va intoarce niciodata in industria muzicala

publicat 2024-01-04 18:45:08 (Jurnalul-National)
Britney Spears spune ca nu se va intoarce niciodata in industria muzicala Britney Spears a infirmat zvonurile potrivit carora ar pregati un nou album. "Nu ma voi intoarce niciodata in industria muzicala", a scris ea pe Instagram. ...continuare.

Noua Dacia Duster va putea fi comandata incepand din prima saptamana a lunii martie, la un pret de pornire de 18.800 euro

publicat 2024-01-04 18:45:08 (Income-Magazine)
Noua Dacia Duster va putea fi comandata incepand din prima saptamana a lunii martie, la un pret de pornire de 18.800 euro Noul model Dacia Duster va fi disponibil in Romania la un pret de pornire de 18.800 euro. Modelul va putea fi comandat incepand din prima saptamana a lunii martie, primele livrari catre clienti fiind prevazute pentru sfarsitul celui de-al doilea trimestru al anului in curs. "Primii 200 de clienti vor putea rezerva noul Duster, in […] ...continuare.

Varga nu s-a invatat minte » Un fost star din Serie A e la o semnatura distanta de CFR Cluj! Convins de Mandorlini

publicat 2024-01-04 18:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Varga nu s-a invatat minte » Un fost star din Serie A e la o semnatura distanta de CFR Cluj! Convins de Mandorlini Mijlocasul ofensiv Omar El Kaddouri (33 de ani) ar fi aproape de un transfer la CFR Cluj. CFR Cluj nu s-a invatat minte. La 24 de ore de la despartirea de ucraineanul Yevhen Konoplyanka (34 de ani), "feroviarii" sunt aproape sa aduca un nou fotbalist cu nume in Gruia.Omar El Kaddouri, aproape de CFR Cluj Omar El Kaddouri, marocanul nascut in Belgia, ar fi in relatii bune cu antrenorul Andrea Mandorlini si e aproape sa semneze. ... ...continuare.

Zeci de pasageri au ramas in aeroportul din Brasov, dupa ce Wizz Air a schimbat aeronava

publicat 2024-01-04 18:45:03 (Click)
Zeci de pasageri au ramas in aeroportul din Brasov, dupa ce Wizz Air a schimbat aeronava Joi, 4 ianuarie 2024, peste 40 de pasageri care urmau sa zboare cu Wizz Air, de la Brasov spre Dortmund, Germania, au ramas in aeroport. Compania a schimbat aeronava, cu una cu locuri insuficiente. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.