EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Autoritatile din Kosovo afirma ca Spania le recunoaste pasaportul. Ce implica acest lucru

publicat 2024-01-07 09:30:02 (Adevarul)
Autoritatile din Kosovo afirma ca Spania le recunoaste pasaportul. Ce implica acest lucru Cetatenii din Kosovo pot merge in Spania fara viza in urma unui acord de recunoastere a permiselor de calatorie. ...continuare.

Alegeri prezidentiale in SUA. Cine sunt candidatii care il infrunta pe Donald Trump pentru nominalizarea republicana

publicat 2024-01-07 09:15:11 (ProTV)
Alegeri prezidentiale in SUA. Cine sunt candidatii care il infrunta pe Donald Trump pentru nominalizarea republicana Cinci candidati republicani încearca sa îl înfrunte pe fostul presedinte american Donald Trump pentru nominalizarea candidatului Partidului Republican în cursa prezidentiala din noiembrie 2024. ...continuare.

Marea Britanie va produce combustibil pentru viitoarele centrale nucleare

publicat 2024-01-07 09:15:07 (Income-Magazine)
Marea Britanie va produce combustibil pentru viitoarele centrale nucleare Guvernul britanic a anuntat duminica lansarea unui program de producere a combustibilului pentru urmatoarea generatie de reactoare nucleare, cu o investitie de 300 de milioane de lire sterline (348 de milioane de euro), noteaza AFP. Regatul Unit intentioneaza astfel sa devina prima tara din Europa de Vest care se lanseaza in productia de combustibil de […] ...continuare.

Patrick Mouratoglou e convins: "Serena Williams e mai buna. Nu se pot compara!"

publicat 2024-01-07 09:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Patrick Mouratoglou e convins: Serena Williams e mai buna. Nu se pot compara! Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al Simonei Halep, a intrat in dezbaterea privind cea mai buna jucatoare de tenis din istorie.Mouratoglou nu a avut ezitari si a raspuns pe platforma X (fosta Twitter) la comentariul unui fan, care se intreba: "Deci, Margaret Court e o campioana mai mare decat Serena Williams?".Fostul antrenor al Serenei Williams o considera pe aceasta drept cea mai buna jucatoare din istorie. ... ...continuare.

Marea Britanie va produce combustibil pentru viitoarele centrale nucleare

publicat 2024-01-07 09:15:02 (Bursa)
Marea Britanie va produce combustibil pentru viitoarele centrale nucleare Guvernul britanic a anuntat duminica lansarea unui program de producere a combustibilului pentru urmatoarea generatie de reactoare nucleare, cu o investitie de 300 de milioane de lire sterline (348 de milioane de euro). ...continuare.

Semnificatia numelui Ion/Ioana. Mesajul special pe care il poarta acest nume sfant

publicat 2024-01-07 09:15:02 (Antena3)
Semnificatia numelui Ion/Ioana. Mesajul special pe care il poarta acest nume sfant Cu toate ca este unul dintre cele mai populare nume romanesti, putin dintre cei care au primit la nastere numele Sfantului Ioan cunosc semnificatia acestuia. ...continuare.

Companiile farmaceutice indiene trebuie sa respecte noi standarde de productie, dupa o serie de decese in strainatate

publicat 2024-01-07 09:00:11 (Money.ro)
Companiile farmaceutice indiene trebuie sa respecte noi standarde de productie, dupa o serie de decese in strainatate Impulsionat de o serie de decese in strainatate legate de medicamentele produse in India din 2022, guvernul premierului Narendra Modi a intensificat controlul asupra fabricile de medicamente, pentru a curata imaginea industriei de 50 de miliarde de dolari."Producatorul trebuie sa isi asume responsabilitatea pentru calitatea produselor farmaceutice, pentru a se asigura ca acestea sunt potrivite pentru utilizarea prevazuta, ca respecta cerintele licentei si ca nu pun pacientii in pericol din... ...continuare.

Ce facem cu brazii dupa Sarbatori? Cum arata procesul de colectae si tocare a pomilor care se intorc in natura ca ingrasamant 

publicat 2024-01-07 09:00:09 (Libertatea)
Ce facem cu brazii dupa Sarbatori? Cum arata procesul de colectae si tocare a pomilor care se intorc in natura ca ingrasamant  Peste 60 de milioane de brazi se taie anual pentru Craciun, potrivit statisticilor publicate de Agentia Nationala pentru Protectia Mediului (ANPM). In Romania, doar Romsilva pune in vanzare anual in decembrie 20.000 de arbori, la care se adauga multe firme private care vand si ele brazi. Ce se intampla cu brazii dupa Sarbatori? O echipa […] ...continuare.

Zoia Konovalova, redactorul sef a radioteleviziunii de stat ruse Kuban, a fost gasita moarta in casa, in Krasnodar. Ar fi fost otravita

publicat 2024-01-07 09:00:09 (Libertatea)
Zoia Konovalova, redactorul sef a radioteleviziunii de stat ruse Kuban, a fost gasita moarta in casa, in Krasnodar. Ar fi fost otravita Cadavrul Zoiei Konovalova, redactor-sef al Companiei de radio si televiziune de stat Kuban, a fost descoperit in casa ei din Krasnodar, pe 5 ianuarie. Cauza preliminara a mortii este otravirea, transmite Uniunea Jurnalistilor din Kuban pe canalul sau Telegram, citata de Kommersant. Comisia de ancheta a anuntat ca, pe 5 ianuarie, cadavrul unei femei de […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.