EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Pretul titeiului american WTI a crescut vineri cu peste 2 dolari pe baril, inaintea vizitei lui Antony Blinken in Orientul Mijlociu

publicat 2024-01-06 08:30:09 (Money.ro)
Pretul titeiului american WTI a crescut vineri cu peste 2 dolari pe baril, inaintea vizitei lui Antony Blinken in Orientul Mijlociu Contractele futures pentru titeiul Brent au crescut cu 1,17 dolari, sau cu 1,51%, la 78,76 dolari pe baril, in timp ce contractele futures pentru titeiul american West Texas Intermediate au avansat cu 1,62 dolari sau cu 2,26%, pana la 73,82 dolari pe baril.Ambele valori de referinta au incheiat prima saptamana a anului in crestere, revenindu-si din pierderile de joi, declansate de cresterile considerabile ale stocurilor de benzina si distilate din SUA.Revenirea pretului serveste drept "o... ...continuare.

Bilantul deceselor dupa cutremurul din Japonia a crescut la cel putin 110

publicat 2024-01-06 08:30:09 (Mediafax)
Bilantul deceselor dupa cutremurul din Japonia a crescut la cel putin 110 Cel putin 516 persoane au suferit rani de diferite grade de gravitate, iar serviciile de urgenta cauta in continuare 222 de persoane, potrivit ultimelor cifre. ...continuare.

La Gradina Zoologica din Berlin, elefantii, bizonii si renii se bucura de un festin special de sarbatoare

publicat 2024-01-06 08:30:08 (Mediafax)
La Gradina Zoologica din Berlin, elefantii, bizonii si renii se bucura de un festin special de sarbatoare Gradina Zoologica din Berlin continua traditia sa anuala, oferind pomi de Craciun nevanduti elefantilor, bizonilor europeni si renilor, ca o sarbatoare unica. ...continuare.

Managerul de la Spitalul "Matei Bals", despre avalansa de infectii respiratorii: "Fenomenul va fi amplificat de inceperea scolilor"

publicat 2024-01-06 08:30:07 (Libertatea)
Managerul de la Spitalul Matei Bals, despre avalansa de infectii respiratorii: Fenomenul va fi amplificat de inceperea scolilor In plina crestere a numarului de infectii respiratorii cauzate de gripa, doctorul Catalin Apostolescu de la Institutul National de Boli Infectioase „Matei Bals” ii sfatuieste pe romanii care vor participa la slujbele religioase de Boboteaza sa respecte regulile de distantare si igiena pentru a reduce riscul imbolnavirii. Acesta explica si cauzele pentru care a crescut numarul […] ...continuare.

Un barbat a fost salvat de politisti, dupa ce a trimis un mesaj de ajutor la intamplare: „Ma duc cu forta la animale si nu pot sa sun eu la 112”

publicat 2024-01-06 08:30:07 (Libertatea)
Un barbat a fost salvat de politisti, dupa ce a trimis un mesaj de ajutor la intamplare: „Ma duc cu forta la animale si nu pot sa sun eu la 112” Un salvamontist aflat in afara orelor de program a primit pe telefonul personal un mesaj de la numar pe care nu il avea in agenda in care i se cerea ajutorul. La celalalt capat al firului era un cetatean care reclama ca este intr-o masina de teren si este „dus cu forta la animale”. Salvamontistul […] ...continuare.

Maine incepe Craciunul pe rit vechi. Peste un milion de romani se pregatesc de sarbatoare

publicat 2024-01-06 08:30:07 (Jurnalul-National)
Maine incepe Craciunul pe rit vechi. Peste un milion de romani se pregatesc de sarbatoare Cei mai multi dintre noi sarbatoresc astazi Boboteaza, iar maine pe Sfantul Ioan. Craciunul pe rit vechi insa se sarbatoreste de o parte dintre credinciosii ortodocsi si are loc pe 7 ianuarie. Semnificatia sa este aceeasi, Nasterea Domnului Isus Cristos. ...continuare.

Taiwanul acuza faptul ca baloanele Chinei deasupra insulei ameninta siguranta aviatiei internationale

publicat 2024-01-06 08:30:02 (Adevarul)
Taiwanul acuza faptul ca baloanele Chinei deasupra insulei ameninta siguranta aviatiei internationale Ministerul Apararii din Taiwan a acuzat sambata China ca ameninta siguranta aviatiei si ca duce un razboi psihologic asupra populatiei insulei cu o serie recenta de baloane observate in apropierea sau deasupra insulei, cu cateva zile inaintea unor alegeri cheie in Taiwan, informeaza Reuters. ...continuare.

Seful Pentagonului, spitalizat de pe 1 ianuarie din cauza unor complicatii

publicat 2024-01-06 08:30:02 (Adevarul)
Seful Pentagonului, spitalizat de pe 1 ianuarie din cauza unor complicatii Seful Pentagonului, Lloyd J. Austin, a fost spitalizat in seara zilei de luni, 1 ianuarie, insa informatiile referitoare la internarea sa la Walter Reed National Military Medical Center au fost facute publice abia vineri seara, 5 ianuarie, relateaza Business Insider. ...continuare.

4 zodii care nu pot fi manipulate: Intuitie, discernamant, gandire strategica

publicat 2024-01-06 08:15:09 (Jurnalul-National)
4 zodii care nu pot fi manipulate: Intuitie, discernamant, gandire strategica Renumite pentru inteligenta lor emotionala, discernamantul si gandirea strategica, Racii, Scorpionii, Capricornii si Pestii au un talent natural de a recunoaste manipulatorii si de a-i invinge la propriile lor jocuri.  ...continuare.

Sector 6: A fost semnat contractul pentru largirea Prelungirii Ghencea, intre Cartierul Latin si Pasajul Domnesti

publicat 2024-01-06 08:15:09 (Income-Magazine)
Sector 6: A fost semnat contractul pentru largirea Prelungirii Ghencea, intre Cartierul Latin si Pasajul Domnesti Contractul pentru largirea Prelungirii Ghencea la patru benzi, intre Cartierul Latin si Pasajul Domnesti, a fost semnat, iar lucrarile vor incepe in luna aprilie, a informat, vineri, Primaria Sectorului 6. Reprezentantii autoritatii locale au scris, pe Facebook, ca lucrarile vor fi realizate de Asocierea Tracon SRL – Acvatot SRL, acelasi constructor cu care Compania Nationala de […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.