EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Loredana Groza, senzationala pe partie: "Numai tu puteai sa apari asa". A atras toate privirile cu tinuta ei

publicat 2024-01-09 17:00:08 (Libertatea)
Loredana Groza, senzationala pe partie: Numai tu puteai sa apari asa. A atras toate privirile cu tinuta ei La varsta de 53 de ani, Loredana Groza demonstreaza ca stilul si forma fizica sunt la cote maxime. Cantareata a atras toate privile pe partia din Poiana Brasov. Loredana Groza, diva muzicii romanesti, a dat startul anului cu o escapada spectaculoasa la munte, reusind sa atraga toate privirile pe partie. Cunoscuta pentru pasiunea sa pentru […] ...continuare.

Deca: Avem cea mai mare crestere a costului standard per anteprescolar, prescolar, elev

publicat 2024-01-09 17:00:08 (Jurnalul-National)
Deca: Avem cea mai mare crestere a costului standard per anteprescolar, prescolar, elev Comisiei de Dialog Social a avizat marti propunerile de crestere a costului standard per anteprescolar, prescolar, elev, a anuntat Ministerul Educatiei. ...continuare.

Ieri criminala, azi influencerita! Cine este Gypsy Rose Blanchard, care a socat America dupa ce si-a ucis mama

publicat 2024-01-09 17:00:04 (Click)
Ieri criminala, azi influencerita! Cine este Gypsy Rose Blanchard, care a socat America dupa ce si-a ucis mama Gypsy Rose Blanchard (32 de ani) a fost eliberata recent din inchisoare, unde a stat timp de 8 ani fiind inchisa pentru ca si-a ucis mama abuziva, pe Clauddine Dee Dee Blanchard. Acum, femeia s-a transformat intr-o adevarata influencerita. ...continuare.

Reguli noi pentru cumulul pensiei cu alte venituri. Ce trebuie sa stie romanii

publicat 2024-01-09 17:00:04 (Click)
Reguli noi pentru cumulul pensiei cu alte venituri. Ce trebuie sa stie romanii Romanii trebuie sa stie ca in acest an urmeaza sa intre in vigoare noi reguli in privinta cumulului pensiei cu salariul, sau alte venituri. Legea 360/2023 va aduce schimbari importante in sistemul public de pensii, pe care romanii trebuie sa le cunoasca. ...continuare.

O vedeta Netflix a fost grav ranita in Gaza | "E o nebunie ce am gasit aici!"

publicat 2024-01-09 17:00:03 (Antena3)
O vedeta Netflix a fost grav ranita in Gaza | E o nebunie ce am gasit aici! Unul dintre cei mai cunoscuti actori din Israel a fost grav ranit in timpul luptelor din Fasia Gaza. ...continuare.

S-a aflat cauza mortii cantaretei Sinead O'Connor! Artista a fost gasita fara viata in locuinta sa din Londra

publicat 2024-01-09 17:00:03 (Antena3)
S-a aflat cauza mortii cantaretei Sinead O'Connor! Artista a fost gasita fara viata in locuinta sa din Londra S-a aflat cauza oficiala a mortii cantaretei Sinead O'Connor, dupa politistii anuntasera ca aceasta nu este tratata ca fiind suspecta. ...continuare.

Reteta de chiftele la cuptor. Cum le prepari si cum le pastrezi ca sa reziste pana la 3 luni

publicat 2024-01-09 17:00:02 (Antena-1)
Reteta de chiftele la cuptor. Cum le prepari si cum le pastrezi ca sa reziste pana la 3 luni Chiftelele la cuptor reprezinta o optiune delicioasa si sanatoasa pentru cei care doresc sa savureze gustul inconfundabil al chiftelutelor fara a apela la prajirea clasica in ulei. Prin coacere la cuptor, reteta devine mai usoara din punct de vedere caloric, fara a compromite gustul si textura apetisanta a preparatului. Descopera cum sa prepari chiftele la cuptor in cativa pasi simpli si bucura-te de o masa echilibrata si delicioasa. ...continuare.

Ofiter al marinei SUA de origine chineza, condamnat la inchisoare pentru vanzarea de secrete militare catre China

publicat 2024-01-09 17:00:02 (Adevarul)
Ofiter al marinei SUA de origine chineza, condamnat la inchisoare pentru vanzarea de secrete militare catre China Un ofiter al marinei SUA a fost condamnat la doi ani de inchisoare pentru furnizarea de informatii militare sensibile unui ofiter chinez de informatii. ...continuare.

Tiger Woods a pus capat colaborarii cu Nike: suma castigata de american in 27 de ani e colosala

publicat 2024-01-09 17:00:02 (Adevarul)
Tiger Woods a pus capat colaborarii cu Nike: suma castigata de american in 27 de ani e colosala Un parteneriat profitabil pentru ambele parti s-a incheiat, in mod oficial. ...continuare.

Partidele politice, impartite pe tema comasarii alegerilor din 2024

publicat 2024-01-09 17:00:02 (Adevarul)
Partidele politice, impartite pe tema comasarii alegerilor din 2024 Posibilitatea comasarii unor alegeri din 2024, tema avansata mai ales de PNL, e un demers cu care nu e de acord nici o formatiune de opozitie, cum e USR, dar nici politicieni din PSD, partid aflat tot la guvernare. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.