EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Vrancea: trei persoane au ramas inzapezite si un autocar a iesit de pe sosea

publicat 2024-01-09 08:15:12 (Mediafax)
Vrancea: trei persoane au ramas inzapezite si un autocar a iesit de pe sosea ISU Vrancea anunta ca luni dimineata un echipaj din cadrul Sectiei de Pompieri Adjud a intervenit cu o autospeciala de prima interventie si o senilata pentru evacuarea a trei persoane ramase inzapezite pe DJ204E Panciu - Haret. ...continuare.

Incident la Casa Alba. O masina s-a izbit de una dintre porti

publicat 2024-01-09 08:15:12 (Mediafax)
Incident la Casa Alba. O masina s-a izbit de una dintre porti Seful de comunicatii al Serviciului Secret, Anthony Guglielmi, a declarat ca un sofer a fost retinut in timp ce "cauza si modalitatea" incidentului sunt investigate, potrivit Reuters. ...continuare.

Incendiu pe acoperisul unui hotel din Bucuresti. Zeci de persoane au fost evacuate

publicat 2024-01-09 08:15:12 (Mediafax)
Incendiu pe acoperisul unui hotel din Bucuresti. Zeci de persoane au fost evacuate ISU Bucuresti-Ilfov anunta ca pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu produs la acoperisul unei cladiri P+2 cu destinatia de hotel, in Splaiul Independentei. ...continuare.

Ce a gasit Corpul de Control al ministrului Rafila la un mare spital bucurestean, dupa articolele Libertatea

publicat 2024-01-09 08:15:10 (Libertatea)
Ce a gasit Corpul de Control al ministrului Rafila la un mare spital bucurestean, dupa articolele Libertatea Intr-un raport al Corpului de Control al Ministerului Sanatatii, ajuns la Spitalul de Psihiatrie dr. Alexandru Obregia din Capitala dupa o serie de articole din ziarul Libertatea, comisia de control a gasit multiple prevederi legale incalcate. Ziarul aratase ca, in 2022, conducerea spitalului i-a impus unui medic o nota de fundamentare diferita fata de cea […] ...continuare.

LIVETEXT Razboi in Ucraina, ziua 685 | Rusia a bombardat un oras controlat de Kremlin. Ucrainenii au distrus un pod din apropierea Mariupolului ocupat

publicat 2024-01-09 08:15:10 (Libertatea)
LIVETEXT Razboi in Ucraina, ziua 685 | Rusia a bombardat un oras controlat de Kremlin. Ucrainenii au distrus un pod din apropierea Mariupolului ocupat Rusia a lansat, luni dimineata, un atac cu rachete spre mai multe orase ucrainene, lovind inclusiv cladiri rezidentiale, au anuntat oficiali ucraineni. Presa ucraineana relateaza ca au fost auzite explozii in orasele Dnipro, Zaporojie, Harkov si Krivoi Rog. Totodata, potrivit Kievului, cel putin 4 oameni au murit si alti 33 au fost raniti. Bilantul este […] ...continuare.

Ministrul Bolos nu agreeaza impozitarea progresiva dorita de premierul Ciolacu: Nu cred ca este momentul sa discutam

publicat 2024-01-09 08:15:10 (Libertatea)
Ministrul Bolos nu agreeaza impozitarea progresiva dorita de premierul Ciolacu: Nu cred ca este momentul sa discutam Ministrul PNL de Finante, Marcel Bolos, considera ca Romania „culege roadele cotei unice”, iar 2024 nu este „un moment foarte potrivit pentru a discuta despre impozitul progresiv”, dorit de PSD. „Ma puneti sa intru in chestiuni de doctrina, cota unica versus cota de impozitare progresiva. Cred ca cu totii culegem roadele cotei unice si nu […] ...continuare.

Incendiu in centrul Bucurestiului. Acoperisul unui hotel a fost cuprins de flacari

publicat 2024-01-09 08:15:10 (Libertatea)
Incendiu in centrul Bucurestiului. Acoperisul unui hotel a fost cuprins de flacari Pompierii au intervenit marti dimineata, 9 ianuarie, pentru stingerea unui incendiu produs la Antique Hostel, situat in centrul Bucurestiului, in zona Piata Unirii-Centrul Vechi, iar 20 de persoane au fost evacuate, a anuntat ISU. Suprafata afectata a cladirii vechi de peste 100 de ani a fost de 100 de metri patrati si nu s-au inregistrat […] ...continuare.

LIVETEXT: Israelul anunta ca a ucis "o figura centrala" a Hamas in Siria. Biden spune ca lucreaza pentru a reduce operatiunile israeliene in Gaza

publicat 2024-01-09 08:15:10 (Libertatea)
LIVETEXT: Israelul anunta ca a ucis o figura centrala a Hamas in Siria. Biden spune ca lucreaza pentru a reduce operatiunile israeliene in Gaza Un comandant Hezbollah a fost ucis intr-un atac israelian in Liban ceea ce a provocat ingrijorari tot mai mari privind izbucnirea unui conflict regional. In acest timp, premierul israelian Benjamin Netanyahu le-a spus rezervistilor din armata ca Israelul prefera sa restabileasca securitatea in zona fara a intra in razboi cu Hezbollah, dar ca este gata […] ...continuare.

Arde acoperisul unui hotel din Bucuresti. Zeci de persoane au fost evacuate

publicat 2024-01-09 08:15:09 (Jurnalul-National)
Arde acoperisul unui hotel din Bucuresti. Zeci de persoane au fost evacuate Un incendiu a izbucnit marti dimineata pe acoperisul unui hotel din Bucuresti, din apropierea Centrului Vechi al Capitalei. Zeci de persoane au fost evacuate, iar la fata locului intervin numeroase echipaje de pompieri. ...continuare.

Europa a luat-o gresit pe ulei de rapita. Beneficiile combustibililor bio, exagerate

publicat 2024-01-09 08:15:09 (Jurnalul-National)
Europa a luat-o gresit pe ulei de rapita. Beneficiile combustibililor bio, exagerate Biocombustibilii nu sunt deocamdata competitivi si nici intotdeauna ecologici, iar productia este limitata din cauza problemelor legate de disponibilitatea biomasei. Mai mult, politica Executivului de la Bruxelles privind acesti combustibili sufera de o lipsa de viziune pe termen lung. Desi s-au cheltuit nu mai putin de 430 de milioane de euro, in principal, pentru cercetarea in domeniu, introducerea pe piata a biocombustibililor de generatii noi este mai lenta decat se preconiza.... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.