EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Borrell: Rezolvarea conflictului din Gaza ar trebui "impusa din exterior"

publicat 2024-01-03 18:15:02 (Adevarul)
Borrell: Rezolvarea conflictului din Gaza ar trebui impusa din exterior O rezolvare fezabila a conflictului dintre Israel si palestinieni ar trebui sa fie "impusa din exterior" de catre comunitatea internationala, deoarece "cele doua parti nu vor putea niciodata sa ajunga la un acord", a declarat azi Josep Borrell, seful diplomatiei europene. ...continuare.

Nicusor Dan: 27 de milioane de lei, in 2024, pentru deratizare si dezinsectie. Asociatiile de proprietari pot solicita inteventii

publicat 2024-01-03 18:15:02 (Adevarul)
Nicusor Dan: 27 de milioane de lei, in 2024, pentru deratizare si dezinsectie. Asociatiile de proprietari pot solicita inteventii Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca in acest an vor fi alocate peste 27 de milioane de lei pentru deratizare si dezinsectie. ...continuare.

Ungaria a vandut obligatiuni denominate in dolari, pentru a acoperi lipsa fondurilor europene din 2023

publicat 2024-01-03 18:15:02 (Adevarul)
Ungaria a vandut obligatiuni denominate in dolari, pentru a acoperi lipsa fondurilor europene din 2023 Miercuri, Ungaria a devenit una din primele economii emergente care a vandut obligatiuni denominate in dolari in 2024, pentru a-si acoperi necesarul de finantare., scrie Bloomberg. ...continuare.

Aeronava Pazei de Coasta nu a primit permisiunea sa decoleze inainte sa se ciocneasca cu avionul Japan Airlines, arata transcrieri ale comunicatiilor

publicat 2024-01-03 18:15:02 (Adevarul)
Aeronava Pazei de Coasta nu a primit permisiunea sa decoleze inainte sa se ciocneasca cu avionul Japan Airlines, arata transcrieri ale comunicatiilor Avionul garzii de coasta japoneze nu avea permisiunea sa decoleze si i s-a cerut sa se opreasca la pozitia de asteptare inainte de a intra in coliziune cu avionul de pasageri al Japan Airlines, conform transcrierii incidentului de marti de pe aeroportul Haneda din Tokyo, relateaza Bloomberg. ...continuare.

Stirea momentului: Doua atacuri teroriste au ucis miercuri peste 100 de persoane in Iran. Exploziile au facut ravagii in multimea care se adunase sa comemoreze a patra aniversare a uciderii de catre SUA a lui Qassem Soleimani, un fost comandant al Garzilor Revolutionare

publicat 2024-01-03 18:00:19 (Ziarul-Financiar)
Stirea momentului: Doua atacuri teroriste au ucis miercuri peste 100 de persoane in Iran. Exploziile au facut ravagii in multimea care se adunase sa comemoreze a patra aniversare a uciderii de catre SUA a lui Qassem Soleimani, un fost comandant al Garzilor Revolutionare Iranul a declarat ca doua "atacuri teroriste" au ucis miercuri peste 100 de persoane in apropierea mormantului unui comandant, potrivit unor rapoarte ale presei de stat. Iranul a declarat ca doua "atacuri teroriste" au ucis miercuri peste 100 de persoane in apropierea mormantului unui comandant, potrivit unor rapoarte ale presei de stat. ...continuare.

Se ieftinesc zborurile? Ryanair anunta ca va reduce tarifele dupa ce mai multe agentii de turism online i-au retras zborurile de pe liste. Compania aeriana avertizeaza ca risca sa ramana cu locuri goale in avioane

publicat 2024-01-03 18:00:19 (Ziarul-Financiar)
Se ieftinesc zborurile? Ryanair anunta ca va reduce tarifele dupa ce mai multe agentii de turism online i-au retras zborurile de pe liste. Compania aeriana avertizeaza ca risca sa ramana cu locuri goale in avioane Autor: Stefan Stan Ryanair a anuntat ca isi va reduce tarifele si a avertizat asupra locurilor goale din avioanele sale, dupa ce mai multe agentii de bilete online importante au incetat "brusc" sa mai vanda zborurile companiei low-cost, scrie FT. ...continuare.

Ce inseamna pentru pasagerii romani intrarea in Schengen pe cale aeriana? "Calatoria la Viena cu avionul va fi ca o calatorie la Timisoara, dispar formalitatile de control pentru pasapoarte"

publicat 2024-01-03 18:00:19 (Ziarul-Financiar)
Ce inseamna pentru pasagerii romani intrarea in Schengen pe cale aeriana? Calatoria la Viena cu avionul va fi ca o calatorie la Timisoara, dispar formalitatile de control pentru pasapoarte Autor: Mirabela Tiron Din martie romanii vor beneficia de avantajele spatiului Schengen pe cale aeriana si maritima, asa cum declara la finalului anului trecut premierul Marcel Ciolacu. ...continuare.

Vesti proaste din SUA: Datoria guvernului american a depasit pentru prima data 34.000 de miliarde de dolari, cu doar cateva saptamani inainte de termenul limita pentru Congres sa ajunga la un acord asupra noilor planuri de finantare federala

publicat 2024-01-03 18:00:19 (Ziarul-Financiar)
Vesti proaste din SUA: Datoria guvernului american a depasit pentru prima data 34.000 de miliarde de dolari, cu doar cateva saptamani inainte de termenul limita pentru Congres sa ajunga la un acord asupra noilor planuri de finantare federala Autor: Stefan Stan Datoria guvernului american a depasit pentru prima data 34.000 de miliarde de dolari, cu doar cateva saptamani inainte de termenul limita pentru ca Congresul sa ajunga la un acord asupra noilor planuri de finantare federala. ...continuare.

Fermierii polonezi reiau miscarile de protest la granita cu Ucraina: Acestia sunt nemultumiti ca problemele lor nu au fost ascultate. Donald Tusk, premierul Poloniei: "Voi fi mai eficient in a lucra de partea fermierilor daca nu este nici o blocada"

publicat 2024-01-03 18:00:19 (Ziarul-Financiar)
Fermierii polonezi reiau miscarile de protest la granita cu Ucraina: Acestia sunt nemultumiti ca problemele lor nu au fost ascultate. Donald Tusk, premierul Poloniei: Voi fi mai eficient in a lucra de partea fermierilor daca nu este nici o blocada Autor: Valeriu Danila Fermierii polonezi vor relua blocarea punctului de trecere a frontierei din Medyka de la granita cu Ucraina, a anuntat liderul miscarii de protest, scrie Reuters. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.