EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Farul invinge Universitatea Craiova in deplasare si ajunge pe loc de playoff

publicat 2024-01-21 22:45:16 (OnlineSport)
Farul invinge Universitatea Craiova in deplasare si ajunge pe loc de playoff Campioana Farul Constanta s-a impus cu 2-1 în confruntarea cu Universitatea Craiova din etapa a 22-a. Asa am trait Universitatea Craiova - Farul   ...continuare.

Mandorlini, dat afara de la CFR Cluj. Mutu vine in locul italianului

publicat 2024-01-21 22:45:16 (OnlineSport)
Mandorlini, dat afara de la CFR Cluj. Mutu vine in locul italianului Înfrângerea de pe terenul ultimei clasate nu i-a cazut deloc bine lui Ioan Varga, patronul CFR-ului, iar acesta a anuntat demiterea antrenorului italian Andrea Mandorlini. FC Botosani produce surpriza începutului de an în Liga 1. Victorie pe teren propriu cu CFR Cluj   ...continuare.

Credite rapide: Pentru situatii neprevazute in viata

publicat 2024-01-21 22:45:16 (Money.ro)
Credite rapide: Pentru situatii neprevazute in viata Uneori in viata pot aparea situatii neprevazute in care nevoia de o suma de bani relativ mica este urgenta – a intervenit o problema de sanatate, am ramas fara bani pana la salariu, s-a stricat masina sau alte motive. Astfel de momente pot aparea fara sa le anticipam, insa exista solutii prin care am putea […] ...continuare.

Razboiul din Ucraina, ziua 697. Zelenski afirma ca retorica lui Trump despre razboiul dintre Ucraina si Rusia este "foarte periculoasa". Putin se pregateste sa viziteze Coreea de Nord

publicat 2024-01-21 22:45:15 (Mediafax)
Razboiul din Ucraina, ziua 697. Zelenski afirma ca retorica lui Trump despre razboiul dintre Ucraina si Rusia este foarte periculoasa. Putin se pregateste sa viziteze Coreea de Nord UPDATEBudanov: Coreea de Nord este in prezent cel mai mare furnizor de arme al Rusiei Coreea de Nord este in prezent cel mai mare furnizor de arme al Rusiei, a declarat seful Serviciului ucrainean de informatii militare (HUR), Kyrylo Budanov, intr-un interviu publicat de cotidianul Financial Times. ...continuare.

Netanyahu respinge conditiile impuse de Hamas pentru acordul privind ostaticii israelieni

publicat 2024-01-21 22:45:15 (Mediafax)
Netanyahu respinge conditiile impuse de Hamas pentru acordul privind ostaticii israelieni Un oficial Hamas, Sami Abu Zuhri, a declarat ca refuzul liderului israelian de a pune capat ofensivei militare din Gaza "inseamna ca nu exista nicio sansa pentru intoarcerea prizonierilor israelieni". ...continuare.

Ron DeSantis se retrage din cursa pentru Casa Alba si il sustine pe Donald Trump

publicat 2024-01-21 22:45:15 (Mediafax)
Ron DeSantis se retrage din cursa pentru Casa Alba si il sustine pe Donald Trump Ron DeSantis si-a anuntat decizia intr-o inregistrare video postata pe retelele de socializare, spunand ca el si sotia sa s-au "rugat si au deliberat asupra modului de a merge mai departe" dupa ce a terminat pe locul al doilea la alegerile din Iowa de saptamana trecuta, scrie Financial Times. ...continuare.

Horoscop 22 ianuarie 2024. Sagetatorii au o multime de intrebari la care au nevoie de un raspuns, unele mai urgente decat altele

publicat 2024-01-21 22:45:13 (Libertatea)
Horoscop 22 ianuarie 2024. Sagetatorii au o multime de intrebari la care au nevoie de un raspuns, unele mai urgente decat altele Horoscop 22 ianuarie 2024. Citeste horoscopul de azi pentru zodia ta. Pe libertatea gasesti Horoscop zilnic cu previziuni in dragoste, bani sau sanatate. Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi. Horoscop Berbec – 22 ianuarie 2024: Dincolo de galagia zilei de astazi, vei descoperi ca relatiile cu cei din mediul de la serviciu […] ...continuare.

Nicusor Dan: Primaria Sectorului 3 intra pe proprietati private, pe proprietati ale PMB, fara niciun act si nimeni nu controleaza

publicat 2024-01-21 22:45:13 (Libertatea)
Nicusor Dan: Primaria Sectorului 3 intra pe proprietati private, pe proprietati ale PMB, fara niciun act si nimeni nu controleaza Primarul general, Nicusor Dan, a declarat duminica, 21 ianuarie, ca stie zeci de exemple de lucrari realizate fara documente de catre Primaria Sectorului 3, condusa de Robert Negoita, si ca nicio institutie a statului nu a facut vreun control. „In urma cu doi ani, era un proiect, se deschisese o linie PNRR si primariile din […] ...continuare.

Contractul pentru lucrarile la planseul din Piata Unirii va fi semnat luni. Cand incep lucrarile

publicat 2024-01-21 22:45:13 (Libertatea)
Contractul pentru lucrarile la planseul din Piata Unirii va fi semnat luni. Cand incep lucrarile Contractul pentru proiectul tehnic si pentru executia lucrarilor la placa uriasa din beton din Piata Unirii din Bucuresti, care este supusa riscului de prabusire, va fi semnat luni, 22 ianuarie, a transmis duminica, 21 ianuarie, Primaria Sectorului 4. Potrivit institutiei, constructia din beton, veche de aproape 100 de ani, care sustine o mare parte din […] ...continuare.

Netanyahu respinge conditiile cerute de „monstrii Hamas” pentru eliberarea ostaticilor, in urma raportului publicat de gruparea islamista

publicat 2024-01-21 22:45:13 (Libertatea)
Netanyahu respinge conditiile cerute de „monstrii Hamas” pentru eliberarea ostaticilor, in urma raportului publicat de gruparea islamista Premierul israelian Benjamin Netanyahu a anuntat duminica, 21 ianuarie, intr-o inregistrare video, ca respinge „categoric” conditiile miscarii islamiste Hamas pentru eliberarea ostaticilor, dupa publicarea de catre organizatia palestiniana a unui raport despre asaltul din 7 octombrie asupra Israelului, scrie Agerpres preluand AFP. „Resping categoric conditiile pentru capitulare puse de monstrii Hamas”, care cer „incetarea razboiului, […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.