EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Gabriela Firea a pornit atacul la adresa lui Nicusor Dan Gabriela Firea a pornit atacul la adresa lui Nicusor Dan Producatorul de cosmetice Farmec din Cluj a ajuns la afaceri de aproape 360 mil. lei, dupa o crestere de 20%, de patru ori mai alerta decat in 2022 Producatorul de cosmetice Farmec din Cluj a ajuns la afaceri de aproape 360 mil. lei, dupa o crestere de 20%, de patru ori mai alerta decat in 2022 Motivele pentru care romanii platesc cele mai mari dobanzi la credite din Uniunea Europeana Motivele pentru care romanii platesc cele mai mari dobanzi la credite din Uniunea Europeana Ajutorul militar american pentru Israel trimite un mesaj puternic dusmanilor, spune ministrul de externe Israel Katz Ajutorul militar american pentru Israel trimite un "mesaj puternic dusmanilor", spune ministrul de externe Israel Katz Chinezii de la CRRC au livrat primul tren electric Romaniei, direct in Portul Constanta Chinezii de la CRRC au livrat primul tren electric Romaniei, direct in Portul Constanta Un atac rusesc a ranit sase persoane in orasul ucrainean Harkov Un atac rusesc a ranit sase persoane in orasul ucrainean Harkov Imagine spectaculoasa cu un vulcan puternic care a erupt. Ce ar putea insemna acest lucru pentru vreme si clima | FOTO Imagine spectaculoasa cu un vulcan puternic care a erupt. Ce ar putea insemna acest lucru pentru vreme si clima | FOTO Ministerul Finantelor: Romania va avea parte de sprijin pentru consolidarea fiscala si cresterea investitiilor in infrastructura Ministerul Finantelor: Romania va avea parte de sprijin pentru consolidarea fiscala si cresterea investitiilor in infrastructura Creditarea privata a crescut in martie 2024 cu 4,7%, la 387 miliarde lei. Imprumuturile in lei ale populatiei si companiilor au crescut cu 6,4%, in timp ce creditele in valuta ale populatiei s-au redus cu 15% Creditarea privata a crescut in martie 2024 cu 4,7%, la 387 miliarde lei. Imprumuturile in lei ale populatiei si companiilor au crescut cu 6,4%, in timp ce creditele in valuta ale populatiei s-au redus cu 15% Rusia afirma ca exercitiile NATO din Finlanda au un caracter provocator si este pregatita sa ia toare masurile Rusia afirma ca exercitiile NATO din Finlanda "au un caracter provocator" si este pregatita sa ia toare masurile Britanicii cer ca tinta NATO pentru cheltuieli sa creasca din cauza lumii mai periculoase Britanicii cer ca tinta NATO pentru cheltuieli sa creasca din cauza lumii mai periculoase Piedone: Eu nu ma retrag Piedone: "Eu nu ma retrag" Legendarul Jean-Michel Jarre este primul pasager care a calatorit cu masina zburatoare KleinVision Legendarul Jean-Michel Jarre este primul pasager care a calatorit cu masina zburatoare KleinVision Cozonac de post. Retete simple si gustoase Cozonac de post. Retete simple si gustoase Alec Baldwin, implicat intr-un incident intr-o cafenea. A lovit telefonul unei femei care il filma. Video Alec Baldwin, implicat intr-un incident intr-o cafenea. A lovit telefonul unei femei care il filma. Video

Articole

Stiri locale



Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 28 29 Pag. urm. »

Incendiile de deseuri si cauciucuri continua la Balteni si dupa descinderile de zilele trecute ale "mascatilor" VIDEO

publicat 2024-04-24 15:15:02 (Adevarul)
Incendiile de deseuri si cauciucuri continua la Balteni si dupa descinderile de zilele trecute ale mascatilor VIDEO Un nou incendiu de deseuri si cauciucuri a a fost stins de pompierii de la ISU Dambovita, in localitatea damboviteana Balteni, la numai cateva zile dupa ce forte marite de politisti, mascati si reprezentanti ai Garzii de Mediu au efectuat o operatiune pe linia colectarii de deseuri. ...continuare.

Cainele unui primar din Dambovita, omorat cu mancare otravita aruncata peste gard

publicat 2024-04-23 16:15:02 (Adevarul)
Cainele unui primar din Dambovita, omorat cu mancare otravita aruncata peste gard Persoane inca neidentificate au aruncat o substanta otravitoare in curtea unui primar din Dambovita. Din nefericire, cainele familiei a decedat. ...continuare.

Avertizare ANM: Cod galben de vant si precipitatii, pana miercuri dimineata, in 12 judete

publicat 2024-04-23 10:45:09 (Mediafax)
Avertizare ANM: Cod galben de vant si precipitatii, pana miercuri dimineata, in 12 judete Potrivit ANM, sunt vizate integral sau partial judetele Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Hunedoara, Alba, Sibiu, Valcea, Arges, Dambovita, Prahova, Buzau si Brasov. ...continuare.

Marcel Ciolacu, prezentat la PSD Arges drept "viitorul presedinte al Romaniei". Le-a raspuns cu cuvinte mari

publicat 2024-04-20 14:15:11 (Mediafax)
Marcel Ciolacu, prezentat la PSD Arges drept viitorul presedinte al Romaniei. Le-a raspuns cu cuvinte mari Ciolacu a mentionat un moment din trecut, cand la PSD era "doar curent", iar Paul Stanescu i-a spus: "Hai sa plecam la Arges, ca la Dambovita se alege praful". ...continuare.

Turcul care a transat-o pe Mirela a dormit in casa soacrei sale dupa ce a aruncat sacii pe camp, langa autostrada

publicat 2024-04-18 15:45:02 (Adevarul)
Turcul care a transat-o pe Mirela a dormit in casa soacrei sale dupa ce a aruncat sacii pe camp, langa autostrada Turcul Cam Abdulkadir, suspect in cazul crimei de pe autostrada, care a recunoscut fapta in fata anchetatorilor, le-a povestit acestora ce a facut dupa ce a ingropat-o pe Mirela Bitfoi pe un camp din Dambovita. ...continuare.

Captura record de deseuri in Dambovita. La operatiune au participat sute de oameni ai legii

publicat 2024-04-18 07:45:13 (ProTV)
Captura record de deseuri in Dambovita. La operatiune au participat sute de oameni ai legii Captura record de deseuri feroase si neferoase în judetul Dâmbovita. 70 de tone de cupru, inox, aluminiu si fier au fost confiscate de politisti, în urma unor perchezitii facute în localitatea Balteni.   ...continuare.

Amenzi de peste 360.000 de lei in Dambovita, dupa ce comisarii Garzii de Mediu au descins la mai multi indivizi

publicat 2024-04-17 13:45:20 (ProTV)
Amenzi de peste 360.000 de lei in Dambovita, dupa ce comisarii Garzii de Mediu au descins la mai multi indivizi Forte impresionante au descins miercuri în judetul Dâmbovita la cei banuiti ca dau foc deseurilor, inclusiv masini, ca sa recupereze materiale valoroase si sa le vânda. ...continuare.

Barbat din Dambovita salvat de la moarte in ultima clipa. A incercat sa se sinucida cu un "cocktail" de medicamente

publicat 2024-04-17 12:15:03 (Adevarul)
Barbat din Dambovita salvat de la moarte in ultima clipa. A incercat sa se sinucida cu un cocktail de medicamente Un barbat care a plecat de acasa, amenintand ca se sinucide, a fost gasit de politistii din Dambovita. El a fost dus la spital, existand suspiciunea ca a ingerat un cocktail de medicamente. ...continuare.

Firme inselate cu CEC-uri si bilete la ordin fara acoperire. Prejudiciul: 1,5 milioane de lei

publicat 2024-04-17 10:45:15 (Mediafax)
Firme inselate cu CEC-uri si bilete la ordin fara acoperire. Prejudiciul: 1,5 milioane de lei Politistii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti - Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice - Sector 1 fac 20 de perchezitii domiciliare in Bucuresti si in judetele Ilfov, Galati, Dambovita, Brasov si Giurgiu, intr-un dosar penal privind fapte de inselaciune. ...continuare.

Pieton lovit de o masina condusa de un tanar aflat la scoala de soferi

publicat 2024-04-16 23:30:09 (Jurnalul-National)
Pieton lovit de o masina condusa de un tanar aflat la scoala de soferi Un barbat de 60 de ani a fost accidentat marti de o masina condusa de un tanar aflat in timpul orei de condus. Accidentul a avut loc pe o strada din Targoviste, judetul Dambovita. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 28 29 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.